Brøndby kamp i dag TV

Her finder du en oversigt over Brøndby IF's kommende kampe på tv.
Søger du information om, hvilken kanal der sender BIF kamp i dag, så er du kommet til det rette sted.
Nedenfor finder du en detaljeret liste over de tv-kanaler, der sender Brøndby IF's kampe både i Danmark og internationalt.

Brøndby IF kampe

DatoTidKampTV
26. maj17:00Brøndby IF - AGFTV3+, Viaplay
Denne oversigt opdateres løbende og indeholder oplysninger om alle Brøndby IF kampe, der vil blive vist på tv.

Hvor kan man se Brøndby kampen i dag?

Brøndby er den klart mest populære fodboldklub i landet, hvilket bekræftes af tv-selskabernes seertal. Brøndby-kampe trækker mange seere, uanset om de spiller store internationale kampe eller mindre klubber i Danmark.
Brøndby skiller sig ud både hjemme og på udebane. Derfor er der stor konkurrence mellem tv-kanalerne om at få rettighederne til at sende Brøndbys kampe.
Nedenfor er en oversigt over de tv-kanaler, der ejer rettighederne til at vise den danske Superliga:
  • TV3+
  • TV3 Sport
  • TV3 Max
  • Canal 9
  • 6'eren
  • Eurosport 2

Live stream BIF kampe

Hvis du ikke kan se dagens Brøndby kamp på TV, så er der flere alternativer til at streame kampene online.
På grund af TV-aftalerne er der dog ikke en enkelt streamingservice, der garanterer adgang til alle kampe gennem en hel sæson. Tilgængeligheden af livestreams afhænger af, hvilken kanal der sender kampen.

Viaplay

Alle kampe som Brøndby IF spiller og sendes på Viasats kanaler, kan streames via Viaplay. For at få adgang til live streaming af BIF og andre sportsbegivenheder på Viasat, skal man tegne abonnement på Viaplay Total. Denne pakke er dyrere end den standard Viaplay-pakke og koster 449 kroner om måneden.
Viaplay Sport tilbyder ikke kun sport, men også et udvalg af serier og børneprogrammer. Viaplay har også en app, der gør det muligt at streame Brøndby-kampe direkte på din smartphone eller tablet og tilbyder funktioner til at streame videre til smart-tv og Chrome Cast.

Discovery+

Hvis Brøndby spiller på en af Discovery Networks' kanaler, skal du abonnere på Discovery+ for at kunne streame Brøndby-kampene. Discovery+ koster 129 kroner om måneden. Der findes billigere abonnementer, men de inkluderer ikke sportsindhold, så for at se Brøndby på TV er det nødvendigt at vælge det dyreste abonnement.
Discovery+ tilbyder også en app, hvilket gør det muligt at streame Brøndby-kampe på din smartphone eller tablet og caste til dit smart-TV eller Chrome Cast. Appen er brugervenlig og fungerer fejlfrit.