BIF og FCK har fordel i titelræs: 'Bruger jeg nul sekunder på'

Nyheder
lørdag, 04 maj 2024 kl. 9:25
thomas thomasberg fcm bif
I denne sæson er der en meget tæt kamp om guldet i 3F Superligaen, men det er ikke alle, der bruger tid på at tænke på det.
FC Midtjylland-træner Thomas Thomasberg har afsløret, at han ikke bruger specielt meget tid på at tænke på, at både Brøndby og FC København har en bedre målscore end den midtjyske klub. Det kan ellers vise sig at få betydning, da der kun er fem kampe tilbage i denne sæson.
Der er fortsat fire hold, der har en reel chance for at løbe med guldet i denne sæson. Det er naturligvis noget særligt, da det ikke er hvert år, at man ser det.
Midtjylland gav sig ikke bedre chancer for at vinde guldet, da de senest tabte 0-3 mod Silkeborg. Søndag skal de igen i aktion, da de får besøg af Brøndby på MCH Arena. Ender det med et nederlag, vil de have syv point op til blå-gule.
Selvom det naturligvis er pointene, der er det vigtige, kan titelkampen blive så tæt, at målscoren bliver afgørende. Skulle det vise sig at blive tilfældet, er det dårligt nyt for FCM. Forud for søndagens kamp har Brøndby en målscore, der er ti bedre end Midtjyllands.
Alligevel er det ikke noget, som Thomasberg bruger energi på at tænke på. Det fortæller han til Bold forud for den vigtige kamp mod Brøndby.
"Det bruger jeg nul sekunder på. Hvis vi fører 3-0, går vi efter at komme på 4-0, og hvis vi fører 1-0, vil vi rigtig gerne vinde kampen og komme foran 2-0," siger han til Bold.
"Det er lidt som i alle andre kampe, men vi har ingen planer om, at vi skal prøve at hente ti mål. Men det vil vi da gerne, og så skal vi bare vinde 5-0."
Han understreger, at det vigtigste er at indhente BIF på pointene, mens målene kommer i anden række.