Brøndby-helt: Jeg har skulle vænne mig til tempoet

Nyheder
tirsdag, 21 maj 2024 kl. 14:14
filip bundgaard
Filip Bundgaard scorede mandag sit første mål for Brøndby, da de blå-gule med sejren mod Silkeborg tog et stort skridt på vejen mod mesterskabet.
Denne vinter skiftede Filip Bundgaard Randers ud med Brøndby, og det unge talent har skulle bruge lidt tid på at finde sig tilrette på Vestegnen med sine nye holdkammerater.
Men gradvist er han faldet bedre og bedre til, og mandag lykkedes det så det 19-årige stortalent at score sit første mål for klubben, da han på et meget flot oplæg fra Yuito Suzuki sikkert sparkede Brøndby på 2-0 efter 21 minutters spil.
Det var et mål, der blev scoret foran de mange gulklædte Brøndby-fans, der havde taget turen til Silkeborg og som gennem hele kampen skabte en utrolig lydkulisse.
Det var derfor ikke overraskende en lykkelig Filip Bundgaard, der efter kampen gav et interview til Discovery+
- Kæmpe stort at score nede foran dem her. Det er noget, jeg har ventet på i noget tid nu. At jeg så kunne gøre det, det er fantastisk. Jeg har jo haft en tilvænningsperiode her i Brøndby, og ja, jeg er kommet ind på et rigtig godt hold, hvor jeg har skulle vænne mig til tempoet, og det synes jeg også, at jeg er kommet rigtig godt til, lyder det fra helten, der ikke lægger skjul på, at det er vanskeligere at spille for Brøndby end Randers.
- Ja, det kan man godt sige. Der er i hvert fald noget tilvænning i forhold til et nyt system og den måde, som de gør tingene på. Det skulle jeg vænne mig til i starten.
Filip Bundgaard kan sammen med resten af holdet krone en helt igennem perfekt uge, hvis de på søndag lykkes med at besejre AGF på hjemmebane, da det med sikkerhed vil kaste et nyt danske mesterskab af sig.
Hvad synes du om Filip Bundgaards indsats? Skriv i kommentarfeltet.