Brøndby får ny samarbejdsklub

Nyheder
fredag, 28 juni 2024 kl. 17:45
bif fans
Viby/Gadstrup og Brøndby IF har indgået en samarbejdsaftale. Dermed bliver VG fodbold den nyeste klub i Brøndby Masterclass Samarbejdet.
Mens de første store transfers fortsat lader vente på sig, så er det jo godt, at man i stedet for at få nye spillere ind, kan få nye klubber, og her er Viby/Gadstrup nu kommet til i folden.
Fremover bliver de nemlig en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet.
- Vi er glade for, at vi har kunne blive enige om en samarbejdsaftale med VG Fodbold. De har kunne se en idé i, hvad vores arbejde går ud på, og at de tror på, at vi er den rigtige samarbejdspartner til at hjælpe med den fortsatte udvikling af deres børneafdeling. 
- Jeg er glad for at sidde her med en ny samarbejdsklub, som har valgt os til. Det bekræfter mig i at vores arbejde er berettiget og vores måde at gøre tingene på er det rigtige for vores samarbejdsklubber, fortæller Christian Sørensen, der er sportslig ansvarlig for samarbejdsklubberne i Brøndby Masterclass samarbejdet.
Også hos VG Fodbold ser man frem til perspektiverne i aftalen med Brøndby IF, der kan være med til at hjælpe klubben fremadrettet.
- Vi har valgt Brøndby IF som samarbejdspartner, fordi vi får en stor og varieret pakke, som såvel klubben, trænere og spillere kommer til at nyde godt af, både på kort men særligt på den lange bane, 
-Vi får en professionel sparring til at udvikle vores klub, løfte vores træneres kompetencer samt en overflod af aktiviteter som gør det både sjovere og forhåbentlig mere interessant at blive eller forblive børnefodboldspiller i VG Fodbold, fortæller Søren Tofte, Formand i VG Fodbold.
Brøndby Masterclass Samarbejdet går ind til aftalen med en målsætning om at bidrage til, at VG Fodbold kan løfte deres børneafdeling yderligere både på drenge og pige siden.