Brøndby forfremmer Nartey og Vraa

Nyheder
tirsdag, 02 juli 2024 kl. 10:14
broendby u19
Noah Nartey og Ludwig Vraa-Jensen bliver fremover en permanent del af førsteholdstruppen hos Brøndby IF.
Forleden talte Jesper Sørensen om truppen frem mod den kommende sæson, og hvordan de unge skulle trykke nogle af de gamle på maven og på den måde udfordre hierarkiet i truppen.
Og to af dem, der nu får mulighed for at gøre netop det, er Noah Nartey og Ludwig Vraa-Jensen der nu officielt er en del af førsteholdstruppen. Det har Brøndby selv meldt ud på deres sociale medier.
De to ungetalenter slutter sig dermed til kammerat Clement Bischoff, der allerede i december sidste år blev en del af førsteholdstruppen, da han underskrev en ny kontrakt med klubben.
Selvom Noah Nartey først nu officielt bliver en del af førsteholdet, så har han regelmæssigt trænet med på Jesper Sørensens mandskab, og han har allerede også kunne fejre sin debut for de blå-gule, mens Ludwig Vraa-Jensen fortsat har sin debut til gode.
Han fik dog 45 minutter i testkampen mod Vejle lørdag eftermiddag, hvor han leverede et solidt aftryk.
- Jeg skal bruge denne pre-season til at vise mig frem. Jeg skal vise den bedste side af mig selv både på og uden for banen. Jeg skal arbejde hårdt og forhåbentlig arbejde mig tættere på holdet. Måske ikke startpladser til at starte med, men måske en bænkplads, eller hvad det kan blive til.
Både Noah Nartey og Ludwig Vraa-Jensen skal dog ikke forvente at blive en del af holdet i de første par kampe i den nye sæson, da de to talenter er to af i alt fire Brøndby-spillere, der er blevet udtaget til den U19 EM slutrunde, der afvikles fra 15. - 28. juli i Nordirland.
De to andre talenter er i øvrigt Clement Bischoff og Oscar Schwartau, der nu skal forsøge at sikre dansk EM-succes ved U19 EM.