Brøndby-direktør: Ufattelig stolt

Nyheder
lørdag, 01 juni 2024 kl. 14:17
ole palmaa
Den administrerende direktør i Brøndby, Ole Palmå, ser tilbage på sæsonen der gik.
Det er kun en lille håndfuld dage, siden Superliga-sæsonen 2023/24 sæsonen blev lagt i graven, og det har været svært at finde de rette ord til at beskrive det drama, der udspillede sig på sidstedagen i sæsonen.
Men nu forsøger administrerende direktør i Brøndby, Ole Palmå, på klubbens egen hjemmeside at sætte lidt ord på den netop overståede sæson.
- Sikke en sæson og sikke en afslutning. Ligesom alle jer, så er vi også her i klubben virkelig ærgerlige over at guldet glippede for vores herrer, når vi nu var så tæt på. Ja, det var i sandhed de små marginaler, der i denne sæson skulle vise sig at være afgørende.
- Når det er sagt, så sidder jeg her midt i ærgrelsen tilbage med en følelse af stolthed over, hvad vi sammen har opnået, både på og udenfor banen. At spille med om guldet til det sidste fløjt og mærke opbakningen fra jer fans og partnere igennem hele sæsonen, hvor vi med over 22.000 tilskuere i snit på Brøndby Stadion over sæsonen aldrig før har haft så mange tilskuere. Det gør mig ufattelig stolt, og det bør også gøre alle jer stolte over, hvad vi har sammen.
Direktøren har også allerede blikket rettet mod den kommende sæson, hvor han afslører en række nye tiltag, der skal være med til at løfte faciliteterne omkring klubben yderligere.
- Nu er sæsonen forbi for herrerne, og mens spillerne og trænerstaben fuldt fortjent restituerer i de kommende uger inden de kommer tilbage den 20. juni, så er forberedelserne til den kommende sæson allerede i fuld gang. Græsset på stadion bliver skiftet efter landskampen mod Norge, ligesom en ny spillertunnel er på tegnebrættet. I kan også glæde jer til at vores nye spillertrøje bliver præsenteret senere på sommeren, og så er der en træningslejr for Superliga-truppen inden vi midt i juli starter på den nye sæson af 3F Superligaen og kvalifikationskampene til Europa Conference League.