Brøndby-duo forenet i Roskilde

Nyheder
tirsdag, 25 juni 2024 kl. 8:46
mikkel thygesen
Den tidligere Brøndby-spiller Azad Corlu skal være ny assistenttræner for Mikkel Thygesen i Roskilde i NordicBet Ligaen.
Der bliver masser af Brøndby-blod på bænken hos FC Roskilde, når de tager huld på den nye sæson i NordicBet Ligaen.
For cheftræner Mikkel Thygesen, der spillede fire år i Brøndby fra 2011-2015, har nu fundet sin nye højre hånd. Og her er valget faldet på Azad Corlu, der senest har været transitionstræner i Lyngby Bodklub, men som helt unge spillede for Brøndbys U-hold og også har flere U-landskampe på CV’et.
- Jeg var ikke i tvivl, da jeg fik muligheden for at blive assistenttræner i FC Roskilde. Det er en unik mulighed for at komme ind i et godt miljø og sparke døren ordentligt ind til seniorverdenen. I flere år har jeg været en del af et udviklingsmiljø, nu glæder jeg mig til at blive en del af et miljø, hvor resultaterne bliver prioriteret, forklarer han til FC Roskildes hjemmeside.
- Jeg ser frem til samarbejdet med Thygesen og Theil - to personer jeg kender fra tidligere og har en god relation til. Jeg har spillet med Thyge i Brøndby, da han var stjernen, der tog imod de unge drenge, mens Theil var min træner, da jeg blev lejet ud til FC Roskilde.
- Deres fodboldfaglighed er stor og jeg er sikker på, at vores samarbejde bliver godt. Jeg glæder mig til at møde truppen, hvor der er mange spillere jeg har stiftet bekendtskab med tidligere - enten som spiller, træner eller af andre veje.
33-årige Azad Corlu fortsætter samtidig med jobbet som assistenttræner i Roskilde sit arbejde hos mediet Mediano, hvor han blandt andet debatterer og analyserer Superligaen og altså også Brøndbys kampe.
Roskilde er nyt hold i NordicBet ligaen, efter de i sidste sæson formåede at sikre oprykning fra 2. division.