Brøndby jagter Nathan Trott

Nyheder
mandag, 27 maj 2024 kl. 21:39
nathan trott
Der bliver krig om Nathan Trott og slagmarken er 3F Superligaen.
Tre af Danmarks største fodboldklubber er på jagt efter den imponerende målmand fra Vejle Boldklub, som snart skal vende tilbage til West Ham, Ifølge Bold.dk.
De tre klubber, der kæmper om Trotts underskrift, er Brøndby, FC København og AGF.
FC København ser ud til at være i førerposition i jagten på Trott. Med Kamil Grabaras forestående afgang er FCK på udkig efter en stærk erstatning, og Trott står højt på ønskelisten.
Den københavnske klub er kendt for deres ambitioner og stærke økonomiske muskler, hvilket kan give dem en fordel i forhandlingerne.
Brøndby IF leder også efter en ny sidste skanse. Selvom klubbens førsteprioritet er at beholde Patrick Pentz, er Nathan Trott udset som det primære alternativ, hvis Pentz skulle forlade Vestegnen.
Brøndby har i de senere år haft fokus på at styrke deres defensiv, og Trott kan være brikken, der fuldender puslespillet.
AGF har også meldt deres interesse i Trott, men det ser ikke ud til, at aarhusianerne er favoritter i denne transferkamp.
Trott vil uden tvivl styrke AGF's hold, men konkurrencen fra de to andre storklubber kan blive svær at overkomme.
West Ham har for nylig udnyttet en option i Trotts kontrakt, hvilket betyder, at målmandens aftale automatisk er blevet forlænget med to år.
Dette viser sig sandsynligvis at være en god idé, da London-klubben nu ser ud til at kunne tjene en god skilling på ham.
Den 25-årige Trott har været i Vejle i to år og har i alt spillet 56 kampe for klubben.
I Vejle har målmanden imponeret stort, og i denne sæson har englænderen haft en stor betydning for klubbens overlevelse i Superligaen.
Ifølge Bolds oplysninger er der også interesse fra Championship for Trott, men i øjeblikket ser det altså ud til, at målmanden bliver i Danmark.