Brøndby kigger på andre Superliga-keepere - Pentz stadig førsteprioritet

Nyheder
torsdag, 02 maj 2024 kl. 10:36
patrick pentz bif maalmand
Brøndby IF er opmærksomme på, at de kan blive nødt til at hente en ny målmand. Førsteprioritet er dog stadig at beholde Patrick Pentz.
Patrick Pentz har været en vigtig mand for Brøndby i denne sæson. Han blev forud for sæsonen hentet i Bayer Leverkusen, som man indgik en aftale om et sæsonlangt lejeophold med.
Derfor står hans nuværende aftale til at udløbe inden længe, men Brøndby siges at være ivrige efter at tilknytte ham på permanent basis. I B.T.-podcasten 'Transfervinduet' lyder det, at klubbens prioritet er at beholde Pentz, men det bliver ikke nemt.
27-årige Pentz har gjort sig positivt bemærket i denne sæson, hvilket har skabt interesse i klubber som Celtic, Southampton og PSV Eindhoven. Netop derfor er Brøndby nødt til at være realistiske, hvilket har fået dem til at undersøge andre muligheder.
Ifølge B.T. holder de øje med Nathan Trott, der for næsten to år siden skiftede West Ham ud med Nørreskoven i Vejle. I skrivende stund er der ingen dialog mellem klubben og Trott, men hans navn figurerer på en liste over potentielle alternativer til Pentz.
Brøndby er dog ikke ene om at have et godt øje til Trott. Ifølge Tipsbladet har flere danske klubber rettet henvendelse til ham med henblik på et klubskifte til sommer.
Den 25-årige Trotts nuværende aftale i Vejle udløber til sommer, ligesom det er tilfældet for hans kontrakt med West Ham. Tipsbladet mener dog at vide, at den engelske klub har en option, så de kan forlænge kontrakten med yderligere to år.
Sandsynligvis kommer de til at aktivere denne option, hvorefter han sættes til salg. Her kan Brøndby komme i spil som potentiel køber, men B.T. skriver, at de også holder øje med Patrick Carlgren, der har kontraktudløb i Randers til sommer.
Han har tidligere været kædet sammen med Brøndby, og nu er der igen ild i rygterne. Potentielt kan Brøndby blive tvunget til at hente flere nye målmænd, da både Patrick Pentz og Thomas Mikkelsen har kontraktudløb.