Brøndby-legende roser sæsonens indkøb

Nyheder
mandag, 20 maj 2024 kl. 9:48
thomas kahlenberg landsholdet
For Thomas Kahlenberg har Brøndby stadig en helt særlig plads, og han håber, at de kan holde hele vejen i kampen om mesterskabet.
Det er ikke altid, at kvantitet også rimer på kvalitet, men i Brøndbys tilfælde må det siges, at man ramte plet på rigtig mange af handlerne denne sommer og vinter, der da skulle skiftes ud i truppen.
Patrick Pentz, Jacob Rasmussen, Sean Klaiber, Jordi Vanlerberghe og Yuito Suzuki har som nyindkøb således alle været med til at sætte deres aftryk på, hvad der stadig kan blive en gylden sæson.
Og det er også noget, der er blevet bemærket hos den tidligere Brøndby-legende, Thomas Kahlenberg, der i et større interview med Tipsbladet, roser CV og resten af den sportslige ledelse for at have handlet godt ind.
- Jeg synes, Brøndby har gjort det godt. De har handlet godt ind og fået tilført noget kvalitet, som jeg også synes var tiltrængt. Jacob Rasmussen og Sean Klaiber har været gode indkøb, Daniel Wass har fundet sin rolle på midtbanen, Yuito Suzuki har imponeret, og så er der selvfølgelig Pentz i målet. Jeg synes, det ser spændende ud.
Den tidligere Brøndby-spiller, der selv var med til at vinde mesterskabet med Brøndby i både 2003 og 2005, følger stadig de blå-gule helt tæt.  
For det bånd han har opbygget til den klub, som han over to omgange nåede at repræsentere ved 128 lejligheder, kan ikke bare sådan lige klippes over.
- Brøndby er min klub herhjemme, og det er den klub, der står mit hjerte nærmest. Jeg vil altid holde med Brøndby, ligegyldigt hvordan de spiller, og hvem der er træner. Jeg glæder mig selvfølgelig altid mest, når jeg synes, de spiller god fodbold, men intet kan rokke ved den særlige plads, Brøndby har i mit hjerte.
Udover Brøndby nåede Thomas Kahlenberg også at spille for Auxerre, Evian og Wolfsburg, ligesom det blev til 46 A-landskampe for Danmark.