Brøndby melder alt udsolgt til på søndag

Nyheder
tirsdag, 07 maj 2024 kl. 8:03
broendby if billetter
Søndag kl. 16.00 går det løs med sæsonens sidste derby.
Her får Brøndby IF besøg af ærkerivalerne fra FC København i en kamp på Brøndby Stadion, der kan vise sig at være afgørende for det danske mesterskab.
På klubbens hjemmeside skriver Brøndby IF, at der bliver fuldt hus.
Derfor kan spillerne også se frem til at blive mødt af en kulisse, der er fyldt til randen med blå-gule fans. Med andre ord, så er der helt udsolgt til sæsonens sidste derby.
"Der venter derfor spillerne en flot kulisse med masser af blå-gule fans på lægterne, når opgøret fløjtes i gang og tre vigtige point skal jagtes," skriver klubben på sin hjemmeside.
De skriver også, at det endnu ikke er helt udelukket at sikre sig en billet til kampen. Der vil løbende blive frigivet billetter på hjemmesiden. Det kommer til at ske i takt med, at sæsonkortholdere og billetabonnenter frigiver deres pladser.
I år er der et rekordhøjt antal sæsonkortholdere og billetabonnenter, hvorfor de naturligvis har optaget mange pladser til den kommende kamp. Netop derfor opfordrer klubben til at frigive pladser hurtigst muligt, hvis de ikke skal bruges.
"Vi vil derfor bede om, at du er ekstra opmærksom på at frigive din plads allerede nu, hvis du er forhindret i at komme til kampen," lyder det.
Hvis du ikke har fået billet til kampen, er alt håb derfor ikke ude. Der kan blive frigivet flere billetter i løbet af ugen, men du skal være hurtig.
Klubben skriver ydermere, at der sommetider bliver frigivet billetter søndag formiddag. Det kan skyldes, at de er blevet forhindret i at komme. Har du ikke fået en billet, bør du derfor holde øje med klubbens hjemmeside helt frem til søndag formiddag.