Brøndby og FCN dominerer månedens Superliga-hold

Nyheder
torsdag, 02 maj 2024 kl. 8:33
superliga maendens hold april 2024
På det nyligt offentliggjort månedens hold for 3F Superligaen, er det især Brøndby IF og FC Nordsjælland, der gør sig bemærket.
Traditionen tro, har 3F Superliga delt det officielle månedens hold for april. I denne forbindelse har både Brøndby IF og FC Nordsjælland gjort sig bemærket, da de er stærkt repræsenterede på holdet.
De to danske storhold tørnede senest sammen på Right to Dream Park, hvor begge hold kunne forlade banen med et enkelt point.
Der blev leveret flot spil fra begge sider, og det har naturligvis spillet ind i forbindelse med valget af spillere til månedens hold. Faktisk har det resulteret i, at de to hold har i alt syv spillere med på holdet.
For Brøndbys vedkommende er der tale om Yuito Suzuki, Jacob Vandsø Rasmussen samt Sean Klaiber. Derfor er det FC Nordsjælland, der er i overtal, da de har en enkelt spiller mere med på månedens hold.
FC Nordsjælland kan glæde sig over at være repræsenteret med Andreas Schjelderup, Daniel Svensson, Jeppe Tverskov samt Kian Hansen.
Resten af holdet består af spillere fra Randers FC og Viborg FF. Det betyder også, at andre tophold som FC København og FC Midtjylland ikke har en eneste spiller med.
Du kan se det fulde månedens hold for april 2024 fra 3F Superligaen herunder: