Brøndby scorer 5 millioner på Mads Hermansens oprykning til PL

Nyheder
lørdag, 04 maj 2024 kl. 8:46
mads hermansen leicester pl penge
Leicester rykker op i Premier League i næste sæson, hvilket sender en stor pose penge i kassen hos Brøndby IF.
Brøndby har haft god grund til at håbe på Leicesters succes i Championship. Da det fredag aften blev en realitet, at de sikrede sig oprykning til Premier League, var der derfor god grund til jubel på Vestegnen.
Årsagen skal findes i, at det kommer til at give den danske storklub en økonomisk gevinst. Det hænger naturligvis sammen med salget af målmand Mads Hermansen.
Ifølge Tipsbladet er der tale om et beløb på cirka fem millioner kroner, der er blevet udløst af en klausul, som Brøndby forhandlede ind i købsaftalen.
Det var ikke direkte Leicester, der sikrede oprykningen til Premier League. Derimod var det Queen Park Rangers, der stod for dette, da de fredag aften vandt 4-0 over Leeds. Det betyder, at klubben ikke længere har mulighed for at rykke forbi Leicester i den samlede stilling.
Det skummede godt i kassen, da Mads Hermansen blev solgt til Leicester for omtrent et år siden. Angiveligt betalte den engelske klub hele 52 millioner kroner for at få fingrene i den 23-årige målmand.
Inden skiftet til Leicester, havde han udviklet sig til at være en af de klart bedste målmænd i Superligaen. Efter skiftet til den engelske klub har han fået stor ros for sit niveau, der potentielt kan give ham spilletid under EM til sommer.
Og nu kan han også glæde sig over, at han og holdkammeraters præstationer har sendt et stort millionbeløb i kassen hos sin tidligere klub. Den unge målmand forventes at stå mellem stolperne i Leicester de næste mange år, da han har kontrakt til juni 2028.