Brøndby slår FC København i U19-derby

Nyheder
torsdag, 02 maj 2024 kl. 7:18
broendby u19
Brøndby IF var bedst, da de tørnede sammen med FC København i U19 Ligaen onsdag aften. Sejren blev sikret med et enkelt mål af Jonathan Agyekum.
Onsdag aften var der derby i U19 Ligaen. Her tørnede Brøndby IF sammen med FC København, og det endte med en flot sejr til førstnævnte.
Begge hold stillede op med største talenter, hvorfor flere Superliga-kendinge var med fra start på begge sider af midterlinjen, da kampen blev fløjtet i gang. Det skriver Tipsbladet.
Hos Brøndby IF var der blevet fundet plads til Noah Nartey, Oscar Schwartau og Clement Bischoff i startopstillingen, mens FC København stillede op med samt Victor Froholdt samt Oscar og Emil Højlund, der er brødre til Manchester United-angriberen Rasmus Højlund.
I første halvleg havde Bischoff en stor chance for at komme på måltavlen. Chancen udnyttede han dog ikke, hvorfor de blå-gule måtte vente med at bringe sig i front.
Omtrent midtvejs i første halvleg fik han muligheden for at sparke et straffespark, men bolden endte ikke i nettet. I stedet blev forsøget reddet af FC København-keeper Oscar Buur.
I anden halvleg havde Brøndby IF mere succes foran målet, da indskiftede Jonathan Agyekum formåede at sende bolden i nettet. Det betyder, at han nu står noteret for at have scoret ni mål i U19 Ligaen i denne sæson.
Scoringen fra Agyekum blev kampens eneste mål, hvorfor Brøndby IF med træner Menno van Dam i spidsen kunne forlade U19-derbyet som sejrherrer.
Det var en vigtig kamp for holdet fra Vestegnen, da de tre point betyder, at de nu er á point med FC Midtjylland og deler pladsen i toppen af U19 Ligaen. FC København er fortsat med i kampen om titlen, da de er syv point efter på 3.-pladsen, men har to kampe i hånden.