Brøndby U19 besejrede Vejle og jagter guld

Nyheder
søndag, 05 maj 2024 kl. 8:09
broendby u19
Brøndby IF's U19-hold har kurs mod guldet, efter at have taget en vigtig sejr og tre point i en kamp mod Vejle Boldklub.
Brøndby U19 fik lørdag besøg af Vejle i en kamp, hvorfra de gerne skulle have tre point med. Det var afgørende, da U19 Ligaens førerhold FC Midtjylland fredag vandt over AGF.
Onsdag havde Brøndby succes med at vinde et vigtigt derby med 1-0, hvilket betød, at guldchancerne var tilbage i egne hænder. Da Midtjylland vandt over AGF fredag, blev det igen nødvendigt for Brøndby at sejre, hvis de skulle holde trit.
Brøndby og Midtjylland har en indbyrdes kamp om en uge, der kan vise sig at være afgørende for mesterskabet. I lørdagens kamp var det en sløj indsats i første halvleg, hvor flere gode muligheder ikke blev udnyttet. Samtidig formåede gæsterne fra Vejle at bringe sig i front.
Ved scoringen troede Brøndby-defensiven, at Vejle-angriberen var offside, men sådan forholdt det sig ikke. I anden halvleg blev Clement Bischoff sendt på banen, og han endte med at have en afgørende rolle. Det samme var tilfældet for Bertram Kvist, der også spillede en flot kamp.
Bischoff fik i anden mulighed for at bringe Brøndby tilbage i kampen, da de fik et straffespark. Det udnyttede han og udlignede derfor til 1-1. Det skabte momentum, og derefter satte Brøndby sig på kampen. Da der var spillet knap en time, fik de bragt sig i front.
Ifølge 3point.dk var det et forvandlet Brøndby-hold, der var på banen efter pausen, men ikke alle chancer blev udnyttet. Til gengæld var Bischoff på pletten igen, da han sendte en bold i nettet, som var blevet lagt på tværs af Kvist. Dermed gjorde han det til 3-1, som også blev kampens resultat.
Lørdag skal U19-holdet i aktion mod Midtjylland, hvilket kan blive en kamp om mesterskabet. Den midtjyske klub fører lige nu ligaen på baggrund af en bedre målscore.