Carl Björk melder ud om sin fremtid i Brøndby

Nyheder
tirsdag, 14 maj 2024 kl. 16:37
carl bjork bif
Der var store forventninger til den svenske offensivspiller Carl Björk, da han i januar 2022 skiftede til Brøndby fra IFK Norrköping.
Ved præsentationen af nyerhvervelsen sagde sportsdirektør Carsten V Jensen således følgende om svenskeren:
- Vi har længe fulgt Carl Björk i den svenske liga, og han har det seneste års tid taget store skridt i udviklingen, og vi er derfor rigtig glade for at få Carl Björk ind i truppen nu.
- I Carl Björk får vi en hurtig løbestærk offensiv spiller, som kan bidrage til vores dynamiske og fremadrettede spil. Carl er stadig ung og kan udvikle sig yderligere i Brøndby, men har allerede har vist sig godt frem for IFK Norrköping, så vi er alt i alt rigtig tilfredse med, at vi i dag kan byde velkommen til Carl Björk.
Det blev dog aldrig godt for Carl Björk i Brøndby, hvor skader også var med til at gøre, at det i 14 kampe for de blå-gule end ikke lykkedes at komme på tavlen for svenskeren.
Derfor var det næppe den store overraskelse, at Brøndby sidste sommer valgte at leje Carl Björk tilbage til IFK Norrköping med håbet om, at han kunne genfinde formen i trygge rammer i det svenske. Det er dog ikke sket. Så langt fra.
Carl Björk har godt nok nettet fire gange i 21 kampe, men langt de fleste af kampene har været som indskifter, og derfor er der heller ikke meget, der tyder på, at IFK Norrköping skulle være interesseret i at forsøge at beholde Carl Björk i klubben.
- Jeg har ingen ide. Det er faktisk sådan, det er. Jeg kører bare på. Det er specielt, men sådan er fodboldlivet, siger Björk i et interview med NT sport om den fremtid, der altså kan sende ham tilbage til Danmark og Brøndby, hvor han er på kontrakt frem til sommeren 2026.