Direkte guldduel venter for Brøndbys kvinder

Nyheder
søndag, 09 juni 2024 kl. 15:18
broendby women
Brøndbys kvinder kan om en uges tid fejre et nyt mesterskab, hvis de slår FC Nordsjælland i en direkte kamp om guldet.
For anden gang inden for kort tid venter der en guldduel i Brøndby, da klubbens kvindehold har tilspillet sig en matchbold til sæsonens sidste kamp om en uge.
Det står klart, efter at holdet, der ledes af legenden Per Nielsen, for første gang siden oktober 2022 slog Fortuna Hjørring på udebane.
Det var ellers hjemmeholdet fra Fortuna Hjørring, der kom foran allerede efter et lille kvarter, da de på et straffespark bragte sig i spidsen.
Det var en lidt speciel situation, da Brøndbys tyske målvogter Ann-Kathrin Dilfer i første omgang reddede forsøget fra pletten, men tilsyneladende forlod hun sin linje lidt for tidligt, og så blev der dømt omspark, som værterne denne gang scorede på.
Brøndbys kvinder viste dog god moral og kom fortjent tilbage i kampen i anden halvleg.
Efter omtrent en time udnyttede Dajan Hashemi et godt indlæg fra Nanna Christiansen til at bringe balance i regnskabet, og et kvarter før tid kom Julie Tavlo højest efter et hjørne, og med dagens anden hovedstøds træffer skabte hun jubel hos Brøndby, der altså formåede at holde fast i sejren hele vejen hjem.
Dermed er skæbnen i Brøndbys egne hænder forud for sidste spillerunde, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg.
Situationen er den, at Brøndby i øjeblikket fører ligaen med et point, men at FC Nordsjælland har spillet en kamp færre, da de først søndag møder Kolding.
Skulle de tabe den kamp, så kan Brøndby nøjes med uafgjort om en uges tid, når netop FC Nordsjælland kommer på besøg, men uanset udfaldet af det opgør står det klart, at en sejr i den direkte guldduel sender guldet til Vestegnen.
Kampen mellem Brøndby og FC Nordsjælland spilles lørdag den 15. juni klokken 14 på Bane 2 i Brøndby.