Elias Broberg har Brøndby-væg derhjemme: Brøndby er en del af mig

Nyheder
torsdag, 20 juni 2024 kl. 20:45
elias broberg
Det unge Masterclass talent underskrev for nylig en kontrakt med Brøndby, og han fortæller nu om, hvor meget klubben betyder for ham.
Tirsdag den 4. juni var en af den slags dage, som Elias Broberg næppe glemmer lige foreløbigt. Med to mål var han med til at sørge for, at U15-holdet vandt derbyet mod FC København med 3-1, og vigtigere endnu så var det en sejr, der betød, at Masterclass talenterne også kunne fejre det danske mesterskab med to runder tilbage.
Og som om det ikke var nok, så havde klubben fra Vestegnen også lige en ekstra fødselsdagsgave klar til det unge stortalent, da Elias Broberg og Brøndby skrev under på en kontrakt samme dag.
Mediet 3.point var med helt tæt på, da Elias Broberg underskrev kontrakten, og de har nu lagt et interview med stortalentet op, hvor han fortæller om den stolthed, der er ved at repræsentere en klub som Brøndby IF.
- Det er jo selvfølgelig et kæmpe skulderklap at vide som spiller, at klubben tror på en, også når man er vokset op her og spillet her, siden man var helt lille, så betyder det utrolig meget, at klubben også tror på en.
- Jeg har en Brøndby-væg, hvor vores kampråb også står “Stoltheden er kolossal". Den fik jeg lavet for fire år siden. Brøndby har altid været en del af mig, og det har altid betydet noget helt specielt, når jeg tog trøjen på.
Elias Broberg gør sig gerne på den offensive midtbane, hvorfra han i U15 ligaen scorede hele 19 mål i den netop overståede sæson, der altså endte med et sæt guldmedaljer til den den talentfulde årgang.
En årgang der måske kan vise sig at blive helt gylden, kigger vi lidt længere frem, da der render mange spændende spillere rundt fra årgang 2009, som vi helt sikkert kommer til at høre meget mere til i de kommende år.