En enkelt Brøndby-kandidat til årets mål i Superligaen

Nyheder
mandag, 03 juni 2024 kl. 15:57
nicolai vallys fcn
Nicolai Vallys’ flotte scoring mod FC Nordsjælland tilbage i oktober måned er en af kandidaterne til prisen som årets mål i Superligaen.
Superligaen er gået på sommerpause. En kort en af slagsen, inden bolden igen ruller i den bedste danske fodboldrække i slutningen af juli og på den anden side af EM-slutrunden.
Men inden da så er det tid til at foretage en lang række kåringer. Mestre, deltagere i de europæiske turneringer samt op- og nedrykkere er der allerede styr på, men der skal også findes vindere til de mere individuelle priser.
Vi har allerede set, at Nicolai Vallys, Daniel Wass og Jacob Rasmussen har fået plads på årets hold i Superligaen, og nu kan Nicolai Vallys så muligvis krone en fantastisk sæson med endnu mere personlig hæder.
For udover prisen som årets spiller, som Spillerforeningen tildelte ham tidligere i dette forår, så kan han også vinde prisen for ligaens bedste mål i denne sæson.
Målet, der er tale om, fandt sted tilbage i oktober måned mod FC Nordsjælland, i en kamp som Brøndby endte med at vinde 2-1, og hvor Nicolai Vallys blev matchvinder med netop scoringen til 2-1.
Efter 63 minutters spil i den kamp modtog han bolden lidt ude i venstre side, hvorefter han med et par træk ind i banen skabte pladsen til sig selv, inden han flot sparkede bolden over i det lange hjørne med et velplaceret vristspark, som Andreas Hansen i FC Nordsjælland-målet måtte kigge langt efter.
Scoringen blev sat ind med 22,89 meters afstand til målet, og ifølge XG var chancen for en scoring blot 0,06 i den situation.
Nicolai Vallys’ smukke scoring er en af i alt 12 kandidater, som du kan stemme på i kampen om at blive årets mål.