Hånet på Brøndby Stadion: Vallys med klar besked

Nyheder
mandag, 13 maj 2024 kl. 12:36
nicolai vallys bif
Bølgerne gik højt på Brøndby Stadion søndag eftermiddag, hvor en hånende jubel foran Sydsiden fik stemningen til at stikke helt af.
Da FC København gjorde det til 3-1 på Brøndby Stadion, var Kevin Diks lynhurtigt helt nede ved Sydsiden for at juble over sin scoring. Flere andre spillere løb med ham derned.
Det faldt ikke i god jord hos hverken Brøndbys fans eller spillere, hvorfor flere spillere fløj i flæsket med FCK'erne, der stod og jublede.
Én af de spillere, der hurtigt var derhenne, var Brøndby-profilen Nicolai Vallys. Efter kampen var han ikke meget for at udtale sig om situationen, men med et mere eller mindre vaklende svar, fik han alligevel givet sin mening til kende.
"Det gider jeg ikke kommentere på... Jeg synes måske, det var en smule... Øh... Nej, det gider jeg ikke kommentere på," sagde han ifølge B.T.
Det var meget tydeligt, at han vejede sit ord nøje, så han ikke fik sagt noget dumt. Det resulterede i, at han alligevel fik sagt, hvad han mente om, at Kevin Diks løb direkte hen til Sydsiden efter sin scoring.
Vallys blev også spurgt, om det var den kloge, der narrede den mindre kloge. Heller ikke i denne sammenhæng havde han det store at sige. Det var tydeligt at mærke på den 27-årige angriber, at han var meget træt af nederlaget og de tabte point.
"Det må I sgu skrive om. Hvad skal jeg sige? Som jeg ser det, så spillede vi en god kamp og skabte det, vi skal i sådan en kamp. Vi manglede at få scoret, og de fik scoret på det, de skabte mere eller mindre," lød det fra Vallys.
På grund af nederlaget, er Brøndby raslet ned på en 4.-plads. De er nemlig også blevet overhalet af FC Nordsjælland, der har samme antal point, men en bedre målscore.