Henrik Hansen ny assistenttræner i Brøndby IF

Nyheder
tirsdag, 04 juni 2024 kl. 19:03
henrik hansen ny assistenttraener
Brøndby IF har for nyligt annonceret tilføjelsen af Henrik Hansen som ny assistenttræner for Superliga-holdet.
Den erfarne træner starter sin nye rolle om cirka tre uger, hvor både truppen og resten af trænerteamet vender tilbage efter sommerpausen.
Carsten V. Jensen, fodbolddirektør i Brøndby IF, udtrykker sin tilfredshed med ansættelsen:
"Vi er glade for at kunne meddele, at vi har tilknyttet Henrik Hansen som assistenttræner. Henrik er en erfaren og dygtig træner, der bringer stor erfaring med sig fra sin karriere som fodboldspiller samt fra hans tidligere roller i trænerfaget."
"Han har et indgående kendskab til spillet, og kombineret med hans evne til at arbejde struktureret og meget målrettet, så ser vi frem til at drage nytte af Henriks kompetencer, og vi er derfor overbeviste om, at han vil spille en vigtig rolle i trænerteamet og bidrage til holdets fortsatte udvikling og succes i de kommende sæsoner."
Henrik Hansen deler også sin begejstring over at blive en del af Brøndby IF's trænerteam:
"Jeg er utrolig stolt over at blive en del af Brøndby IF, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med den dygtige trænerstab og holdet, hvor jeg med mine kompetencer og erfaringer skal ind og bidrage til at hjælpe os med at nå vores mål."
"Jeg er i den grad topmotiveret og klar til at støtte holdet og yde mit allerbedste for det enorme fællesskab, som er i og omkring klubben, i vores fælles stræben efter succes."
Henrik Hansen bringer betydelig erfaring med sig fra sin tid som spiller, hvor han har over 300 Superliga-kampe på sit CV. Efter afslutningen af sin aktive spillerkarriere har han arbejdet som træner hos SønderjyskE og OB.
Denne baggrund har givet ham en solid fundament til at bidrage til Brøndby IF's fortsatte jagt på sportslig succes.
Med denne ansættelse ser Brøndby IF frem til at styrke deres trænerstab yderligere.
Henrik Hansen's erfaring og strukturerede tilgang forventes at tilføre holdet ny dynamik og styrke, hvilket kan være afgørende i bestræbelserne på at opnå topplaceringer i Superligaen.
Klubbens ledelse og fans ser frem til de kommende sæsoner med optimisme og forhåbning om, at den nye træner vil være med til at drive holdet fremad.