Jakob Kehlet dømmer kampen mellem Brøndby og FCK

Nyheder
fredag, 10 maj 2024 kl. 15:13
jakob kehlet dommer bif fck
Når der søndag eftermiddag fløjtes op til intens guldduel mellem Brøndby og FC København, er det den erfarne Jakob Kehlet, der bliver manden med fløjten, som skal forsøge at lede kampen på bedste vis.
En opgave han bestemt ikke er uerfaren med, da søndagens derby bliver hans 12. af slagsen, siden han indledte sin dommerkarriere i landets bedste række tilbage i 2009.
Sidst han dømte en kamp mellem Brøndby og FCK var tilbage i april 2021. Dengang var det Brøndby, der på vej mod mesterskabet den sæson, besejrede FCK på mål af Lasse Vigen Christensen og Andreas Maxsø, der scorede på straffe i slutminutterne.
En kamp hvor der blev uddelt tre gule kort til FCK-spillere, men ingen til Brøndby.
I alt har Brøndby haft Jakob Kehlet som dommer i 65 kampe, hvoraf de 34 er blevet vundet, 12 er endt uafgjort, mens man har tabt 19 gange.
Seneste kamp han dømte med Brøndby som den ene part, var opgøret mod Silkeborg for en måneds tid siden. En kamp der endte 1-1, efter Ohi Omoijuanfo ellers have bragt Brøndby foran.
Søndagens derby bliver som nævnt Jakob Kehlets 12. af slagsen. De foregående 11 har indtil videre resulteret i tre uafgjorte og fire sejre til hver af de to hold.
Den 43-årige Jakob Kehlet er ved en enkelt lejlighed blevet kåret som årets dommer af DBU, og det var i 2016.
Til kampen på Brøndby Stadion får han assistance på linjerne af de to linjevogtere Deniz Yurdakul og Lars Hummelgaard, mens Jakob Alexander Sundberg er udpeget som kampens fjerdedommer.
I VAR-vognen får Jakob Kehlet hjælp af Jonas Hansen og Victor Skytte.
Der fløjtes op til kampen mellem Brøndby og FC København søndag eftermiddag klokken 16.00.