Jesper Sørensen: Vi skal have trimmet truppen

Nyheder
torsdag, 27 juni 2024 kl. 9:08
jesper sorensen bif
Endnu er der hverken forsvundet eller kommet nye spillere til, og selvom det glæder Jesper Sørensen med en intakt trup, så skal truppen på et tidspunkt trimmes.
Denne sommer står som lidt af en kontrast for Brøndby IF i forhold til den seneste. I hvert fald på transfermarkedet. For hvor der sidste år var en voldsom aktivitet ind og ud af klubben, så er der endnu intet sket i trupsammensætningen.
Jo, Patrick Pentz er naturligvis hentet til på en permanent aftale, da han blev købt fri i Bayer Leverkusen inden EM gik i gang, men da han jo også var i truppen i sidste sæson, har cheftræneren i øjeblikket de selvsamme spillere til rådighed, hvilket skaber glæde hos Jesper Sørensen.
- Vi skal selvfølgelig have trimmet truppen bedst muligt, og vi er i den gunstige situation, at vi kan holde på den trup, vi havde i sidste sæson.
- Sidste sommer tror jeg, der var 19 ind og ud, og det var alt, alt for hektisk og alt for meget, og det giver også meget uro i truppen, forklarer han i et interview med Bold og uddyber.
- Her har vi en trup, vi ved er kompetitiv og god, og som vi kan starte ud med, og så er det klart, at hvis der opstår nogle muligheder, vi skal kigge på at tage ind, så er det det, vi skal. Vi skal se, om vi kan forstærke os.
Det er dog tvivlsomt, at der ikke kommer til at ske noget i de næste par måneder, for efter en flot sidste sæson har flere profiler spillet sig i søgelyset hos større klubber.
Således har der været scouts ude at vurdere Yuito Suzuki op til flere gange, ligesom spillere som Nicolai Vallys og Mathias Kvistgaarden også er nogle af de største salgsemner på Vestegnen.