Jesper Sørensen: Målscore kan afgøre mesterskabet

Nyheder
fredag, 17 maj 2024 kl. 17:15
jesper soerensen traener broendby
Det har sæsonen igennem været en neglebidende affære i toppen af Superligaen, og med to runder tilbage kan fire hold fortsat realistisk set drømme om at vinde mesterskabet.
Det vil derfor være lettere overraskende, hvis ikke mesterskabet først bliver afgjort på sidste spilledag.
Det er bestemt ikke utænkeligt, at målscoren kan blive den udslagsgivende faktor, i forhold til hvem af de hold, der skal have hængt guldmedaljerne om halsen. Det mener i hvert fald Brøndby-træner Jesper Sørensen,
- Målforskellen kan få stor betydning. Derfor var det ikke ligegyldigt, da FCK scorede til 3-1 mod os. Det var lidt af en katastrofe. Vi kan ikke gå efter at score mange mål på det her tidspunkt af sæsonen, hvor det handler om at vinde kampene, forklarer Jesper Sørensen overfor bold.dk.
Derfor var han da heller ikke helt utilfreds med, at FC Midtjylland torsdag slog FC København i Parken med 2-1, selvom han på forhånd havde håbet på, at de to hold ville dele i porten.
Brøndby er godt nok afhængige af, at FC Midtjylland smider point i en af de sidste to kampe, hvor de skal møde FC Nordsjælland ude og Silkeborg hjemme.
Men gør de det og vinder Brøndby sine to sidste kampe mod henholdsvis Silkeborg og AGF, så ryger guldet til Vestegnen, da Brøndby har en bedre målscore end FC Midtjylland.
FC København er det hold blandt de fire guldbejlere, der har den mest favorable målscore, men efter nederlaget torsdag skal de nu håbe på, at både FC Midtjylland og Brøndby smider point i de sidste to runder. Samtidig med at de selv vinder deres to resterende opgør, hvis de skal forsvare deres DM-guld.
Stillingen i Superligaen med to runder tilbage er som følger:
FC Midtjylland, 61 point, +19
Brøndby IF, 59 point, +24
FC København, 58 point, +27
FC Nordsjælland, 57 point, +26