Jesper Sørensen: Vi kender vores struktur

Nyheder
tirsdag, 21 maj 2024 kl. 14:04
jesper sorensen
Brøndby-træneren skal ikke ud og eksperimentere med nye ting i guldkampen mod AGF, for det er holdets dyder, der har bragt dem i en favorable situation.
Mandag var en rigtig god dag for alle med blå-gult hjerte. Først sikrede Brøndby sig en fuldt fortjent sejr i Silkeborg, da de på scoringer af Filip Bundgaard og Nicolai Vallys vandt med 2-0.
Senere på dagen var FC Nordsjælland og FC Midtjylland så venlige, at de delte i porten i en vild 3-3-kamp. Det betyder, at Brøndby, uanset FC Københavns opgør tirsdag aften mod AGF, går ind til den sidste runde på førstepladsen, og at de nu også er sikret medaljer.
Noget af en udvikling for klubben, der ellers næsten var dømt ude af mesterskabskampen efter nederlaget mod FC København for et par runder tilbage.Udsigten til medaljer vækker naturligvis glæde i Brøndby-lejren, men der er ingen tvivl om, at holdet går efter mere.
I dag har vi vundet medalje. Det er det eneste, vi ved. Vi er i top tre, men vi stiler efter mere end det, lød det fra Jesper Sørensen til Bold.dk efter kampen mod Silkeborg.
Cheftræneren gjorde i samme interview opmærksom på, at grunden til, at Brøndby nu går ind til sidste runde som guldfavoritter og med skæbnen i egne hænder skyldes, den gode organisation, der er på holdet.
Så der skal ikke eksperimenteres i alle mulige retninger forud for sæsonens sidste og også vigtigste kamp.
- Vi skal hvile både ben og hoved. Vi skal ikke til at opfinde nye ting. Det er ikke det, der har bragt os hertil. Det, der har bragt os hertil, er, at vi kender vores struktur. Vi ved, hvad vi er for et hold, og hvad vi skal leve på og med inde på banen. Det drejer sig om at få forberedt sig godt og få de sidste detaljer på plads. Det er det, det kommer an på for os.
Skriv din mening i kommentarfeltet.