Jesper Sørensen vil hive Frederiksen-skilt frem mod FCM

Nyheder
fredag, 03 maj 2024 kl. 12:31
jesper soerensen bif
Brøndby-træner Jesper Sørensen har flere gode idéer og planer i støbeskeen frem mod kampen mod FC Midtjylland, der bliver spillet på søndag.
Tilbage i 2021 blev et skilt, der nærmest er blevet ikonisk med tiden, hevet frem. Budskabet fra daværende cheftræner Niels Frederiksen er meget simpelt: "Keep attacking," stod der på det.
Selvom budskabet kom direkte fra Frederiksen, var det ikke ham, der stod bag det. Der var derimod nuværende Brøndby-træner Jesper Sørensen, der var ophavsmand til det famøse skilt.

Foto: Niels Frederiksen med det ikoniske skilt "Keep attacking".
Foto: Niels Frederiksen med det ikoniske skilt "Keep attacking".
Skiltet blev hevet frem i en kamp mod FC Midtjylland, der var afgørende for det danske mesterskab. Tre år senere skal de to hold igen i aktion mod hinanden. Og igen kan det vise sig at blive en meget afgørende kamp om det danske mesterskab.
Selvom det kan komme på tale, at der bliver trukket et skilt frem, bliver budskabet ikke det samme. Han vil derfor ikke have sine spillere til at fortsætte med at angribe. Tværtimod har han helt andre planer for søndagens kamp.
"Nej, jeg tror, at jeg hiver et skilt frem, hvor der står 'start defending'," sagde han til Tipsbladet og den øvrige presse med et smil på læben.
"Ej, jeg synes, at vi angriber, men nogle gange har vi gjort det bedre end andre gange. Vores mindset er at angribe."
Til trods for, at der er mange ligheder mellem de to kampe, er der også forskelle fra dengang. Det mener Sørensen i hvert fald, at der er.
Blandt andet er Brøndby i en rigtig god position til at vinde guld i denne sæson, da de har fire point ned til nærmeste forfølgere. Det kan lyde som en fordel, men det er Sørensen faktisk ikke helt overbevist om, at det er.
"Dengang var det noget andet. Forventningerne til os var ikke så store, og det var os, der kom fra baghjul. Nu er vi foran, og det er os, de andre hold skal jagte," sagde han også til pressen.