Kasper Hjulmand og en række spillere samles i Brøndby

Nyheder
torsdag, 23 maj 2024 kl. 11:30
kasper hjulmand bif
Forberedelserne til EM 2024 er ved at tage fart og i næste uge samles landstræner Kasper Hjulmand med en række spillere i Brøndby for at tage de første vigtige skridt mod sommerens slutrunde i Tyskland.
Med et EM, der nærmer sig hastigt, er det essentielt at få alle brikkerne på plads og sikre, at spillerne er i topform både fysisk og mentalt.
I fire dage vil en gruppe af spillere, der inkluderer både seniorer og U21-landsholdsspillere, deltage i en intensiv træningslejr.
Denne samling er designet til at holde spillerne i gang efter deres klubsæsoner, som for mange netop er afsluttet. Hjulmand ser frem til denne mulighed for at arbejde tæt sammen med spillerne under optimale forhold.
"Spillerne brænder ligesom os andre efter at komme i gang med EM og jagte en rød-hvid fest i Tyskland og herhjemme. Fire træninger under gode forhold er en rigtig god indledning på vores EM-forberedelser," udtaler Hjulmand ifølge DBU's hjemmeside.
Han understreger vigtigheden af at kunne holde spillerne aktive med intens træning, samtidig med at deres fysiske tilstand kan vurderes nøje. Efter træningssessionerne får spillerne mulighed for at slappe af med deres familier, hvilket giver en god balance mellem hård træning og nødvendig restitution.
Den 30. maj vil Hjulmand udtage den endelige EM-trup, som består af 26 spillere. Dette er et afgørende øjeblik, hvor de sidste pladser på holdet skal besættes, og det bliver spændende at se, hvem der får muligheden for at repræsentere Danmark ved slutrunden.
Der er dog taget højde for, at skader kan opstå. Op til den 7. juni er der mulighed for at foretage udskiftninger i truppen, hvis det skulle blive nødvendigt.
Endnu vigtigere er det, at i tilfælde af alvorlige skader, som vil forhindre en spiller i at deltage i hele turneringen, kan der udtages en ny spiller helt frem til Danmarks første EM-kamp.
Dette giver en vis fleksibilitet og sikkerhed, hvilket er afgørende i en turnering, hvor enhver spiller kan være forskellen mellem succes og fiasko.
Der er store forventninger til det danske landshold, både fra fans og fra spillerne selv. Efter succesen ved EM 2020, hvor Danmark nåede semifinalen, er der håb om endnu en stærk præstation.
Forberedelserne i Brøndby markerer starten på denne rejse, og Hjulmand og hans stab vil arbejde intensivt for at skabe de bedst mulige betingelser for holdet.
Spillerne har nu chancen for at vise deres værd og sikre sig en plads i den endelige trup. Samtidig er det en mulighed for at styrke sammenholdet og skabe en fælles forståelse af den spillestil og taktik, der skal bringe Danmark succes ved EM.
Som landstræner har Hjulmand en klar vision og en plan for, hvordan holdet skal nå sine mål. De kommende dages træning i Brøndby er blot begyndelsen, men en vigtig begyndelse, der kan sætte tonen for resten af forberedelserne og give spillerne den nødvendige selvtillid og motivation.
Med EM forberedelserne godt i gang er der grund til optimisme blandt de danske fodboldfans. Hjulmand og hans spillere er klar til at tage udfordringen op og kæmpe for succes ved sommerens slutrunde.