Lindstrøm sables ned i italienske medier

Nyheder
tirsdag, 07 maj 2024 kl. 9:23
jesper lindstrom napoli
Skiftet til Napoli har ikke været den store succes for Jesper Lindstrøm, men mandag fik han muligheden for at bevise, at den italienske klub ikke havde begået en fejl.
Den danske kantspiller fik en sjælden kamp fra start, da Napoli tørnede sammen med Udinese i Serie A. Men desværre greb han ikke chancen.
Dette får man lynhurtigt et indtryk af, hvis man giver sig til at læse de italienske mediers dækning af kampen. Lindstrøm fik ikke hele kampen på banen, men fik 81 minutters spilletid, hvorfor han havde rig mulighed for at bevise sit værd.
"Jesper Lindstrøm gjorde det ikke godt. Han var alt for frygtsom i sit spil," lød det fra tidligere Napoli-direktør Pierpaolo Marino, der i dag er ekspert på italiensk TV.
I flere italienske medier er det ikke ligefrem høje karakterer, der er blevet kastet efter Lindstrøm. Tværtimod er han en af de dårligst bedømte spillere hos flere medier.
Hos medierne Arena Napoli, Siamo Il Napoli og Tuttomercatoweb har Lindstrøm fået den laveste karakter blandt Napoli-spillerne, hvorfor der bestemt ikke er noget at råbe hurra for.
"Fuldstændig anonym. Deltog slet ikke i spillet og var på intet tidspunkt proaktiv," skriver Siamo Il Napoli.
Tuttomercatoweb skriver, at han potentielt kan have været så ivrig efter at vise sig frem, at det endte med det modsatte.
"Det tager tid at banke rusten af sig. Måske ville han så gerne vise sig frem, at han endte med at overgøre tingene og lave fejl - sådan var det især i første halvleg. Det blev lidt bedre i anden halvleg," lyder det i det italienske medies bedømmelse.
Mandagens kamp mod Udinese var første kamp fra start i 2024 for Lindstrøm. Den tidligere Brøndby-spiller står nu noteret for 28 kampe, men fortsat ingen scoringer.