Muligt farvel til Thomas Mikkelsens efter søndagens kamp mod AGF

Nyheder
lørdag, 25 maj 2024 kl. 11:13
thomas mikkelsen bif
Brøndby's rutinerede målmand, står foran en mulig afsked med klubben, da hans kontrakt udløber ved udgangen af næste måned.
Søndagens hjemmekamp mod AGF kan dermed markere hans sidste kamp for de blågule.
Selvom dåbsattesten siger 40 år, føler Thomas Mikkelsen sig i topform og har ingen planer om at indstille karrieren.
Overvejelser om fremtiden har dog fyldt meget i hans tanker de seneste måneder, især med kontraktudløbet den 30. juni 2024 i horisonten.
I et interview med Campo for en måned siden udtrykte Mikkelsen sin åbenhed for at fortsætte i Brøndby, såfremt muligheden byder sig:
"Som jeg også har sagt til andre, hvem er så ikke åben for at spille i Brøndby? Det er en fed klub, og kan vi komme i Europa – og kan jeg komme med i Europa igen – så er det jo klart, at jeg er åben for det. Men i og med, at jeg ikke har hørt noget, så skal jeg jo også begynde at fokusere på andre ting," udtalte han.
Hvis Brøndby beslutter at satse på en yngre reservemålmand, er Thomas Mikkelsen åben for andre muligheder, så længe han kan fortsætte sin karriere.
Han foretrækker at blive i Superligaen, men har også et åbent sind over for en udfordring i toppen af NordicBet Ligaen, hvor ambitioner om oprykning kunne være attraktive. Desuden er en mulighed i udlandet ikke udelukket for den erfarne målmand.
Thomas Mikkelsen kom til Brøndby i sommeren 2021 på en fri transfer fra Lyngby Boldklub.
I den seneste sæson startede han som Brøndbys førstemålmand, efter klubben ikke havde fundet en erstatning for Mads Hermansen. Men efter at Brøndby lejede Patrick Pentz fra Bayer Leverkusen, gled Mikkelsen ud af startopstillingen.
Mikkelsens tid i Brøndby har været præget af hans professionalisme og erfaring, og han har været en vigtig figur både på og uden for banen.
Selvom hans fremtid i Brøndby er usikker, er det klart, at han ikke er klar til at lægge handskerne på hylden endnu. Med en åbenhed for nye udfordringer og en stærk vilje til at fortsætte med at spille, vil det blive interessant at se, hvor Thomas Mikkelsen fortsætter sin karriere efter sommeren.
I en tid, hvor Brøndby står over for vigtige beslutninger om trupsammensætningen, vil klubbens fans og følgere uden tvivl holde et vågent øje med, hvad der sker med deres rutinerede keeper.
Uanset hvad fremtiden bringer, har Thomas Mikkelsen vist, at han stadig har meget at tilbyde som professionel fodboldspiller.