Niels Frederiksen ny træner i polsk storklub

Nyheder
torsdag, 09 maj 2024 kl. 9:24
niels frederiksen bif
I november 2022 vinkede Niels Frederiksen farvel til Brøndby IF. Siden da har han ikke haft et andet trænerjob, men det ændrer sig nu.
I løbet af det seneste års tid har Niels Frederiksen flere gange været sat i forbindelse med trænerjobs. Blandt andet florerede der rygter om, at han var i spil til at blive ny træner i både OB og Lyngby.
Desuden har der også været et væld af rygter om, at han var kandidat til trænerjobs i udlandet. Hidtil har det ikke ført noget med sig, men det bliver der lavet om på nu.
Den tidligere Brøndby-træner, der forlod de blå-gule i november 2022, har nemlig scoret et nyt job.
Ifølge det polske medie Meczyki, har han indgået en aftale med den polske polske storklub Lech Poznan, hvor han snart vil blive præsenteret som ny træner.
Mediet skriver også, at aftalen med den polske klub træder i kraft fra sommeren 2024. Han skal derfor kun vente få uger, inden han kan tage hul på sit nye job.
I skrivende stund ligger Lech Poznan på en 3.-plads i den bedste række i Polen. Her har de fire point til 1.-pladsen med tre spillerunder tilbage. Derfor er det fortsat ikke umuligt, at klubben ender med at løbe med det polske mesterskab.
Til trods for dette, så bliver der skiftet ud på trænerposten inden længe. Resten af sæsonen kommer nuværende cheftræner Mariusz Rumak til at stå for, men derefter skal han pakke sine kufferter.
Fra den kommende sæson vil den 53-årige Niels Frederiksen stå i spidsen for Lech Poznan, hvor han skal forsøge at gøre, hvad han gjorde med Brøndby IF i 2021: vinde mesterskabet.