Nye tv-formater skal dække Brøndby og Superligaen endnu tættere

Nyheder
mandag, 01 juli 2024 kl. 11:18
broendby bif
Med to nye tv-magasiner vil TV2 til den kommende Superliga-sæson sigte mod en endnu bedre dækning af den bedste danske række.
Der kommer til at ske tv-mæssige forandringer frem mod den kommende sæson, da det ikke længere er Discovery, men derimod TV 2, der har rettighederne til at vise Superligaen sammen med Viaplay.
Og tv-stationen er derfor også i gang med at finde ud af, hvordan de skal dække den bedste danske række på optimal vis.
Udover at vise Brøndbys, FCK's og alle de andre holds kampe hver uge, så kommer kanalen også til at lancere to nye fodboldprogrammer, som seerne så kan se frem til.
De to programmer kommer til at hedde Totalfodbold og Tirsdagstrænere. Om førstnævnte fortæller chefredaktør på TV2 Sport, Kristian Bech Josefsen til Tipsbladet.
- 'Totalfodbold' er ikke et klassisk magasinprogram, men et fire timers format som strækker sig over en hel aften, hvor vi både sender fra vores studie på Kvægtorvet og på det stadion, hvor mandagskampen spilles.
- Det bliver en anderledes opsamling på hele spillerunden med stærke analyser, hvor vi tager værktøjer i brug, som danske fodboldseere ikke er vant til at se.
I Tirsdagstrænere bliver det Carsten Werge, der tager fat på de mest interessante fodboldemner i både ind- og udland, og han får selskab af David Nielsen samt den tidligere FC København-direktør, Dan Hammer.
Tirsdagstrænere sendes første gang den 23 juli, når første runde af Superligaen er forbi, mens Totalfodbold første kommer i midten af september måned.
Ligesom der er kommet en ny spiller på det danske tv-marked, så skal man som fan af Brøndby også have erhvervet sig streamingstjenesten Disney +, hvis man vil følge med i de blå-gules eventyr i Europa, da Disney har sikret sig rettighederne til kampene i både Europa League og Conference League til den kommende sæson.