Officielt: Brøndby forlænger med målmand

Nyheder
tirsdag, 04 juni 2024 kl. 17:33
thomas mikkelsen bif
Thomas Mikkelsen forlænger aftalen med Brøndby IF for yderligere en sæson, så aftalen nu løber frem til sommeren 2025.
Akkurat som ventet, så er det lykkes Thomas Mikkelsen og Brøndby at nå til enighed om en kontraktforlængelse på yderligere en sæson, så den populære reservemålmand også er i klubben i hele næste sæson.
Og det til stor glæde for hovedpersonen selv, men så sandelig også sportsdirektøren
- Sidste sommer forlængede vi aftalen, og det gør vi endnu engang denne sommer, da vi først og fremmest kan konstatere, at Thomas til stadighed holder højt niveau i det daglige arbejde på træningsbanen, ligesom der ikke har været noget at sætte en finger på, når vi har bragt ham i kamp - hvilket vi fik set i starten af den netop afsluttede sæson.
- Thomas har derudover med sin stærke personlighed og store erfaring en vigtig rolle i omklædningsrummet og ikke mindst i keeperteamet, hvor han hver dag bidrager med stort fokus og vindermentalitet, lyder det fra CV til klubbens egen hjemmeside.
Thomas Mikkelsen indledte faktisk den nu forgangne sæson som førstemålmand, inden Patrick Pentz kom til, og derfor blev han noteret for fem Superliga kampe, hvoraf han holdt buret rent i to af disse, hvilket også var medvirkende til, at Brøndby var det hold med flest clean sheets i sidste sæson.
Skulle han få spilletid i den kommende sæson, vil han komme i top 3 over de ældste spillere nogensinde i Superligaens historie.
- Jeg er utrolig stolt over at kunne forlænge med Brøndby IF et år mere. Min motivation for at opnå store ting med den her fantastiske klub har aldrig været større, især efter vi glippede mesterskabet i den sidste kamp. Den kæmpe støtte, holdet og jeg selv får kamp efter kamp, er jeg meget beæret over, og det er ingen hemmelighed, at det også motiverer mig at bidrage med mit engagement og lederskab i keepergruppen og spillertruppen, lyder det fra Thomas Mikkelsen