Per Nielsen efter skuffelse: To dumme fejl

Nyheder
torsdag, 20 juni 2024 kl. 11:03
per nielsen
Brøndby tabte pokalfinalen til FC Nordsjælland efter et par fejl, der ærgrer cheftræner Per Nielsen.
Det har været et par hårde dage for Brøndbys kvindehold. Først missede de muligheden for et dansk mesterskab, da de i den direkte guldkamp kun fik uafgjort mod FC Nordsjælland, og onsdag udeblev revanchen, da de selvsamme to hold mødtes i pokalfinalen.
For her trak nordsjællænderne igen det længste strå, da de vandt pokalfinalen med 2-1, efter at have været kommet foran 2-0 midt i anden halvleg.
- Jeg synes, det var en meget lige kamp - især i første halvleg. I anden halvleg lavede vi to dumme fejl, som koster mod et godt hold som FC Nordsjælland. Derefter var det lidt op ad bakke, for vi løb også lidt tør for kræfter til sidst.
- På den måde var kampen også lidt et udtryk for, at det er to hold, der kender hinanden godt. Vi har mødt hinanden mange gange de seneste år, og de fleste kampe vi spiller mod hinanden, er tætte, hvilket jo også var tilfældet i dag, lød det således fra cheftræner Per Nielsen til pressen efter kampen.
Brøndby-legenden forsøgte undervejs i kampen at ændre på formationen og satsede alt i slutfasen ved at have 5-6 angribere på banen samtidigt, men det blev altså ikke til mere end den reducering, som Julie Tavlo Petersson blev noteret for.
- I en pokalfinale som i dag er man nødt til at gøre noget, hvis man vil have et resultat. Til sidst smed vi alt frem, og det var også ved at koste i den anden ende, men sådan er det nogle gange, lød det fra Per Nielsen, der sammen med resten af holdet nu skal forsøge at se frem mod den kommende sæson, når altså skuffelsen over et tabt dansk mesterskab og en pokal lige har lagt sig.