Riza Durmisi og LSK Lodz rykker ned

Nyheder
søndag, 05 maj 2024 kl. 8:39
riza durmisi lsk lods
Riza Durmisi var ikke selv med, da LSK Lodz lørdag tabte til Slask. Dermed kunne han ikke gøre noget for at forhindre, at den polske klub rykkede ud af landets bedste række.
30-årige Riza Durmisi, der har en fortid i Brøndby IF, har siden januar tørnet ud i polsk fodbold. Her blev han hentet til LSK Lodz, men det har ikke været det eventyr, han sandsynligvis havde håbet på.
Lørdag var han ikke på banen, da han sad ude med karantæne. Derfor fik han ikke mulighed for at forhindre et nederlag til Slask. På grund af nederlaget på 2-1, er det nu slut med at spille i den bedste række i Polen.
Det står nemlig klart, at det rent matematisk ikke er muligt for LSK Lodz at sikre sig overlevelse i den bedste række. Det er naturligvis et stort slag for Durmisi og co., der i næste sæson bliver nødt til at kæmpe for at vende tilbage til toppen af polsk fodbold.
Der er fortsat tre kampe tilbage i denne sæson, men det kan Lodz ikke bruge til det store. I skrivende stund befinder de sig hele 12 point under nedrykningsstregen på en sidsteplads. Derfor kan det ikke lade sig gøre, at de kan kravle over stregen.
Slask har også en dansker i truppen, da de har Patrick Olsen på kontrakt. Han havde dog ingen indflydelse på kampens udfald, da han måtte se hele kampen fra bænken.
Om Durmisi kommer til at deltage i kampen om oprykning i næste sæson, vides ikke. Hans nuværende kontrakt med klubben udløber efter denne sæson, hvor han har spillet ti kampe. Det kan derfor ikke udelukkes, at han beslutter sig for at se sig om efter en ny klub.