Daniel Wass drømmer om Europa med Brøndby

Nyheder
lørdag, 18 maj 2024 kl. 8:24
daniel wass bif
Daniel Wass har prøvet lidt af hvert som fodboldspiller og nu drømmer han om at føre Brøndby ud i Europa.
Det er tæt i toppen af Superligaen. Meget tæt. Således er Brøndby på en lille uge gået fra en 1. plads til en 4. plads og op på en 2. plads.
Der eksisterer fortsat to runder af Superligaen og alle i og omkring Brøndby naturligvis håber, at man også kan snige sig forbi FC Midtjylland, der er nyt tophold efter sejren mod FC København. så har en af holdets allerstørste profiler også sit fokus rettet på at slutte så højt i tabellen, at Brøndby som minimum kommer i Europa. 
- For mig er det alfa og omega. Det har været et af de mål, jeg har sat mig, da jeg kom hjem til klubben, at jeg gerne vil have Brøndby ud, hvor de hører til i Europa. Så det håber vi selvfølgelig stadig på, lyder det fra Daniel Wass til 3point.dk.
Daniel Wass har haft en flot karriere med semifinale i Europa League for Celta Vigo, Champions League fodbold med Valencia, med hvem han også vandt den spanske pokalturnering, men han har endnu aldrig prøvet at spille et europæisk gruppespil med Brøndby.
I 2008/09 sæsonen blev de blå-gule stoppet i sidste kvalifikationsrunde til UEFA Cuppen af Rosenborg, og året efter var det portugisiske Sporting, der agerede dørmand på tærsklen til den nyoprettede Europa League, efter man ellers havde sejret med 2-0 på udebane.
Superligaen er i år skruet sådan sammen, at vinderen skal forsøge at kvalificere sig til Champions League, mens nummer to ryger i Conference League kvalifikationen.
Pokalvinderne fra Silkeborg skal prøve kræfter med Europa League, mens nummer tre skal møde nummer syv i en playoff kamp om den sidste europæiske plads. Der er altså ingen europæisk plads til det hold, der slutter som nummer fire.
Der resterer fortsat to kampe i Superligaen anno 2023/34, og Brøndby mangler at møde Silkeborg på udebane og AGF hjemme.