Kan Daramy-skade åbne døren for Brøndby-profil?

Nyheder
fredag, 17 maj 2024 kl. 21:11
kasper hjulmand
Mens de danske Superliga-spillere render rundt og kæmper en historisk tæt kamp om guldmedaljerne, så er der også en kommende EM-slutrunde i Tyskland  at forholde sig til for nogle af aktørerne.
De senere år har vi set en udvikling, hvor der kommer færre og færre danske spillere fra Superligaen med til slutrunderne.
I år kan vi risikere for første gang nogensinde at se et dansk landshold uden en eneste spiller, der til dagligt slår sine folder i den hjemlige andedam.
Men der er stadig håb om, at Kasper Hjulmand kigger mod Superligaen, når han senere i maj måned skal udtage de 26 mænd, der skal forsvare nationens ære syd for grænsen fra den 14 juni og forhåbentlig en hel måned frem. 
Den enes død er som bekendt den andens brød, og da Kasper Hjulmand torsdag bekræftede, at Mo Daramay ikke når at blive sin knæskade kvit.
Noget hovedpersonen også selv meldte ud fredag på Instagram, så åbnede det måske døren på klem for, at Nicolai Vallys kan snige sig med på en af de yderste mandater i EM-truppen.
Nicolai Vallys, der for nyligt blev kåret til årets profil i Superligaen, fik sin landsholdet tilbage i september måned sidste år i en 4-0-sejr mod San Marino, inden han så måtte forlade landsholdslejren kort tid efter med en skade. Og ved den lejlighed var hans afløser netop Mo Daramay.
Siden har Nicolai Vallys ikke været udtaget til det danske landshold, men i forbindelse med de seneste venskabskampe mod Schweiz og Færøerne forklarede Kasper Hjulmand, at Brøndby-spilleren havde været inde i hans overvejelser.
Og de overvejelser må alt andet lige være blevet mere seriøse, efter Vallys søndag scorede mod FC København og onsdag lagde op til Suzukis mål i kampen mod FC Nordsjælland.
Kasper Hjulmand kan udtage i alt 26 spillere til EM-slutrunden, hvor Danmark er i gruppe med England, Slovakiet og Serbien.