Sådan forløber den planlagte guldfest

Nyheder
tirsdag, 21 maj 2024 kl. 22:12
bif fans
Brøndby kan sikre sig klubbens 12. mesterskab, hvis de søndag vinder hjemme mod AGF, og planlægningen til en historisk dag er i fuld gang.
Med mandagens sejr over Silkeborg sammenholdt med FC Midtjylland pointtab mod FC Nordsjælland, tilbageerobrede Brøndby førstepladsen i Superligaen.
Og det er naturligvis ikke noget helt dumt tidspunkt at ligge nummer 1 på med blot en enkelt runde tilbage af 2023/24-sæsonen.
For får de en sejr mod AGF, så er guldet Brøndbys - med mindre FC Midtjylland da går målamok og henter syv mål på de blå-gule.
AGF har ikke fået alverdens point i dette Mesterskabsslutspil, så i og omkring Brøndby er man naturligvis begyndt at forberede sig på den helt store guldtriumf, med alt hvad det indebærer.
Kampen mod aarhusianerne spilles klokken 17:00, akkurat som alle andre kampe i runden gør det, men allerede klokken 12.00 er der dømt stor guld march.
For her mødes tusindvis af Brøndby-fans på Brøndbyøster Torv og marcherer fælles mod Brøndby Stadion. De kommer til at gå ad Højsteens Boulevard til Park Alle, inden de rammer Brøndby Stadion.
En march, der fra luften kommer til at ligne én stor gul masse, da kravet til de deltagende er, at de alle er iklædt gule trøje.
Mange af de fans der deltager i fanmarchen vil helt sikker have billet til guldkampen, men der vil givetvis også være en hel del fans, der tager hen til Brøndby Stadion med håbet om at få fat i en billet, da alt er meldt udsolgt til kampen.
Mandag satte klubben ellers 1.500 ekstra billetter til salg, men der var over 20.000, der loggede ind klokken 12:30, så der gik ikke lang tid, før også de billetter var revet væk, til hvad der kan blive en historisk dag på Vestegnen, når det 12. mesterskab i klubbens historie kan komme i hus.
Skal du deltage i guldfesten? Skriv en besked i kommentarfeltet.