Seddel gik på tur hos Brøndby: Nu forklarer Jesper Sørensen

Nyheder
mandag, 06 maj 2024 kl. 10:54
jesper soerensen traener broendby
I søndagens opgør mod FC Midtjylland blev en seddel sendt ind til spillerne mod slutningen af opgøret. Nu forklarer Brøndby-træner Jesper Sørensen, hvad der stod på sedlen.
I det 86. minut blev Filip Bundgaard sendt på banen i søndagens udekamp mod FC Midtjylland. Da han løb ind på banen, havde han en seddel i hånden med en besked fra træner Jesper Sørensen.
Da han fik lov til at løbe ind på banen, satte han kursen direkte mod Josip Radosevic, der fik stukket sedlen i hånden. Med Franculino på lur læste han sedlen fra Sørensen.
Der var naturligvis mange, der lagde mærke til, at Bundgaard fik denne seddel med på banen. Umiddelbart stod det dog ikke helt klart, hvad der egentlig stod på denne seddel.
Efter kampen forsøgte Bold at blive klogere på dette, da de interviewede Sørensen. Han var dog ikke meget for at fortælle om, hvad der stod på den. Han kunne blot fortælle, at der skulle 'skiftes noget'.
"Vi skulle skifte noget, og så var det nemmere at få en seddel ind, der kunne gå rundt, og så kunne den enkelte se det," sagde han til Bold.
Herefter blev han spurgt om, hvorvidt hensigten med sedlen var at lave om på systemet. Det kunne han bekræfte, at det var.
"Ja, vi prøver jo at se, hvad vi kan lave af justeringer undervejs, og så er det jo vigtigt at få de ting kommunikeret ud," lød svaret fra den 50-årige træner.
Nederlaget på MCH Arena betyder, at kampen om guldet fortsat er helt åben. Både Brøndby, København og Midtjylland har gode chancer for at vinde, mens Nordsjælland også kun har tre point op til de blå-gule på 1.-pladsen.