Skade på Østrigs landshold kan stå i vejen for ny Pentz-kontrakt

Nyheder
onsdag, 08 maj 2024 kl. 9:02
patrick pentz bif oestrig
Brøndby IF vil meget gerne holde fast i Patrick Pentz, men det har vist sig at være en svær opgave.
Det er ikke nogen hemmelighed, at Brøndby IF har et stort ønske om at holde fast i Patrick Pentz. Det har dog vist sig at være en vanskelig opgave, da der også er interesse for ham i andre klubber.
Nu lyder det, at en skade på det østrigske landshold kan gøre det endnu sværere for Brøndby at få Pentz' underskrift på en kontrakt. Det begynder så småt at haste, da hans lejekontrakt udløber efter denne sæson.
Den 27-årige målmand blev hentet til Brøndby på en lejeaftale fra Leverkusen sidste sommer. Det skete i kølvandet på salget af Mads Hermansen, der i denne sæson har haft stor succes i Leicester.
Pentz har imponeret mellem stolperne i Brøndby og det har sat spekulationerne i gang om hans fremtid.
Den østrigske keeper har ikke selv været meget for at udtale sig om fremtiden. Han har blot henvist til sin kontrakt med Leverkusen og udtalt, at det hele afhænger af den tyske klub.
Men det faktum, at Alexander Schlager fra RB Salzburg er blevet skadet, kan få betydning for Pentz' fremtid.
Han ude af den kommende EM-slutrunde og det vurderes derfor, at Pentz kan ende med at overtage hans rolle.
Ifølge 3point.dk kan det få betydning for Brøndbys jagt på Pentz, da han kan beslutte at vente til efter slutrunden, hvor han får mulighed for at vise sig frem på den største scene.
Derfor vurderes det ikke, at der kommer en afklaring på hans fremtid, før han har været afsted med Østrigs landshold.
Ender han med at gøre det godt, så kan det skabe interesse i større klubber. Såfremt det bliver aktuelt, kan det blive en meget vanskelig opgave for Brøndby at få ham til at blive i klubben.