Stor intern kritik af Uwe Rösler efter hånlig jubel

Nyheder
mandag, 27 maj 2024 kl. 8:52
uwe rosler
Den tyske AGF-træner kom i vælten efter kampen, da han hånligt gestikulerede ud mod Brøndbys fans. Noget der nu også får kritik internt hos AGF.
Da der blev fløjtet af på Brøndby Stadion, og det stod fast, at det alligevel ikke blev til guld i denne omgang for hjemmeholdet, så sank næsten alle Brøndby-spillere til jorden, mens Brøndbys fans lige havde brug for at sunde sig, efter det kollektive traume, de havde været igennem.
På Brøndbys bænk havde de også svært ved at holde skuffelsen inde, men den skuffelse ændrede sig lynhurtigt til vrede, da AGF-træner, Uwe Rösler, på vej ud fra stadion, lige så sit snit til at knytte næverne og juble højlydt ud mod Brøndbys fans på den ene langside.
Det fik sindene i kog hos flere spillere og personale på bænken, og reservemålmand Thomas Mikkelsen måtte således holdes væk af flere personer, for at det ikke skulle ende i et decideret klammeri, mens Uwe Rösler selv luskede ned i omklædningsrummet.
Hovedpersonen selv forklarede efterfølgende, at han ikke havde set sin handling som hånende, men at han blot havde råbt "yes" og jublet over sejren, og at man i fodbold i øvrigt skulle have lov til at vise følelser.
Men det er tilsyneladende kun Uwe Rösler selv, der anskuede situationen på den måde, for efter kampen blev han også irettesat af sin egen chef, da AGF-direktør, Jacob Nielsen, hurtigt var ude at tage afstand fra sin træners ageren.
- Jeg synes, at det var upassende. Det repræsenterer ikke, det AGF står for, og det vil jeg gerne beklage. Jeg har haft en samtale med Uwe, men hvad vi snakkede om, holder jeg mellem ham og mig, forklarede han til TV2.
Uwe Rölser har tidligere på sæsonen gjort sig upopulær blandt de fleste Brøndby-fans, da han efter pokal-avancement i december mente, at Jesper Sørensen manglede klasse.