Tidligere Brøndby-spiller mindes 2018: Jeg var helt færdig

Nyheder
lørdag, 01 juni 2024 kl. 14:34
benedikt rocker broendby if bif
Da Brøndby i weekenden tabte guldet på sidstedagen, fremkaldte det triste minder om 2018 hos den tidligere Brøndby-profil Benedikt Röcker.
I foråret 2018 lignede Brøndby et hold godt på vej til at blive danske mestre. Men så smuldrede det hele til sidst. Nederlag mod FC Midtjylland og så det traumatiske pointtab i Horsens, da de smed en føring på 2-0 i det 89. minut og Bo Henriksen kunne storme ned ad sidelinjen i en vild jubel.
De billeder blev sidste søndag vakt til live igen, da Brøndby med et nederlag hjemme mod AGF lige akkurat dumpede ned på andenpladsen bag FC Midtjylland, der i stedet kunne løfte pokalen.
Scener der efterlod flere fans helt lamslåede og målløse. Således også Benedikt Röcker, der, selvom han forlod klubben i 2019, stadig følger med i, hvordan det går de blå-gule.
- Ja, jeg så kampen live på tv, selvfølgelig. Jeg fulgte med hele dagen, og der var videoer overalt på mine sociale medier, som viste fansenes store opbakning. Jeg så det live på tv, og på min telefon havde jeg altid øje på opdateringer fra Midtjylland-kampen.
- Selvfølgelig havde jeg regnet med, det ville ende med et Brøndby-mesterskab. Særligt efter den vigtige sejr mod Nordsjælland. Så tabte FCK i Aarhus, og Midtjylland spillede 3-3 mod Nordsjælland. Så alt var klart, lyder det fra Röcker i et interview med Bold.
Skuffelsen kender Röcker kun alt for godt, da han var med på det Brøndby-hold, der i 2018 tabte mesterskabet i Horsens, og han husker med stor smerte, hvor ondt det gjorde dengang.
- Jeg var helt færdig, og jeg ville bare hjem og skulle ingen fodbold have de næste uger. Jeg måtte sørge for at sætte mine tanker i den rigtige retning. Men det var ikke en lang pause, for så skulle jeg tilbage til arbejdet. Jeg brugte tid for mig selv, uden fodbold, men så skulle vi også i gang igen. Det er desværre en oplevelse, jeg aldrig kommer til glemme i mit liv,