Uværdig afsked til legende? Per Nielsen fyret i Brøndby

Nyheder
onsdag, 26 juni 2024 kl. 9:23
per nielsen
Per Nielsen skal ikke længere stå i spidsen for Brøndbys kvinder, og selvom klubben siger noget andet, så forklarer hovedpersonen selv, at der er tale om en fyring.
Det har været et par hårde uger for Brøndbys kvinder. Først mistede de guldet til FC Nordsjælland på sidste spilledag i en dramatisk sæsonfinale, og senere var det selvsamme FCN, der franarrede Brøndbys kvinder muligheden for at vinde pokalfinalen, da de slog de blå-gule med 2-1 i finalen.
Nu er der så truffet en beslutning efter den skuffende sæsonafslutning, og den beslutning er, at Per Nielsen ikke længere skal stå i spidsen for klubbens bedste kvindehold fremadrettet.
Hos Brøndby IF selv kalder de det for en gensidig aftale om at stoppe samarbejdet med et ønske om at gå i en anden retning, men den udlægning er Per Nielsen ikke enig i, fortæller han nu i et interview med Bold.
- Ja, det er en fyring det her. Jeg ved godt, at de måske har brugt et andet ord, men det er det.
- De vil en anden retning efter ni og et halvt år, og det er deres beslutning, at det er sådan, at det skal være, så der er ingen sure miner herfra.
Selvom Per Nielsen ser tilbage på en god tid som cheftræner med flere titler til følge, så er han alligevel lidt skuffet over forløbet og måden fyringen er blevet håndteret på af klubben.
- Det er også lidt trist, at man bliver kaldt ind i sin ferie for at få det at vide. Jeg havde gerne set, at det var et andet tidspunkt, så man kunne få lov til at sige ordentligt farvel til pigerne.
- Så selve fyringen kunne man godt have håndteret anderledes, men de er i deres fulde ret til at vælge en anden retning.