Yuito Suzuki er månedens spiller i april

Nyheder
lørdag, 04 maj 2024 kl. 10:46
yuito suzuki maanedens spiller superliga april 2024
Det er næppe gået nogens næse forbi, at Yuito Suzuki har haft et rigtig godt forår. Det har nu kulmineret med, at han er blevet kåret som månedens spiller i april.
Der er flere grunde til, at han har gjort sig fortjent til den flotte pris. Det handler dog ikke om, at han har scoret flest mål. Derimod skyldes det, at han ganske enkelt har været den bedste spiller i 3F Superligaen den seneste måned.
Fredag fik Brøndby-stjerne Yuito Suzuki overrakt prisen som månedens spiller i Superligaen for april.
Det oplyser både Superligaen og Brøndby på deres respektive profiler på det sociale medie X.
Suzuki har gjort sig fortjent til den store hæder for sine imponerende præstationer. Han har været en afgørende spiller i alle fem kampe, som Brøndby har spillet i april. Derfor er der ingen tvivl om, at han er den rette at kåre som vinder.
I april blev det ikke blot til tre scoringer. Han leverede også fire oplæg, hvilket vidner om, at han ikke er en egoistisk spiller. Det er naturligvis også noget, der spiller ind i forhold til kåringen som månedens spiller.
Særligt hans to mål i 2-1-sejren over FC Midtjylland var på et højt niveau. Ingen af de to mål blev scoret fra feltet, men blev derimod bragt i nettet fra uden for feltet. Ikke nok med det, så var det hans 'svage' venstreben, der blev brugt til det.
Søndag var han igen på pletten, hvor han scorede sit tredje og sidste mål i april. Han modtog bolden ved midterlinjen og løb mod FC Nordsjællands mål, hvor han scorede via den ene opstander.
Han stod også for at levere et suverænt oplæg til Mathias Kvistgaarden i Parken. Derudover lavede han et oplæg i 1-1-kampen mod Silkeborg. Ydermere stod han for to oplæg, da Brøndby spillede mod AGF. Han var derfor involveret i scoringer i alle fem kampe i april.