Bayern München og Tottenham scouts på MCH Arena for at se topbrag

Nyheder
mandag, 06 maj 2024 kl. 12:08
mch arena fc midtjylland stadion
Da FC Midtjylland og Brøndby IF tørnede sammen søndag aften, var der ikke kun almindelige fans på tilskuerpladserne. Der var også scouts fra både Bayern München og Tottenham.
FC Midtjylland og Brøndby IF råder over nogle af de største stjerner i 3F Superligaen. Derfor var det også en grønsvær spækket med profiler, man blev mødt af som tilskuer på MCH Arena søndag aften.
Gæsterne fra Brøndby havde store profiler som Yuito Suzuki og Nicolai Vallys med i startopstillingen. Til gengæld var der ingen spilletid til det unge talent Mathias Kvistgaarden, der stadig sidder ude med en skade.
Mange storklubber holder altid et vågent øje med de helt unge spillere. Her er det muligt at foretage en mindre investering i en spiller, der kan udvikle sig til at blive mange penge værd.
Hvis man har fokus på sådanne investeringer, så er Midtjylland ikke et dårligt sted at kigge hen. Her råder de over unge talenter som Darío Osorio, Franculino og Oliver Sørensen. Hertil har Mads Bech Sørensen og Cho Gue-sung også formået at tiltrække sig opmærksomhed i denne sæson.
Hvorfor de konkret var på plads på tilskuerpladserne, vides ikke, men MCH Arena havde søndag aften besøg af scouts fra Bayern München og Tottenham. Det skriver Tipsbladet.
Generelt var der en del opmærksomhed omkring kampen mellem Midtjylland og Brøndby, da flere spillere i de respektive trupper har niveau til at fortsætte karrieren i udlandet.
Foruden Bayern München og Tottenhams udsendte, var der angiveligt også repræsentanter til stede fra klubber i Tyskland, Italien og Holland.
Det er derfor ikke helt utænkeligt, at der er en række af spillerne fra søndagens opgør, der er at finde i udlandet om et år eller to. Hvem det bliver, kan kun tiden vise.