Tre Bundesliga-klubber vil have Suzuki: Så meget vil han koste

Nyheder
søndag, 05 maj 2024 kl. 13:27
yuito suzuki kontrakt bundesliga bif
Flere klubber i Bundesligaen viser interesse for Yuito Suzuki.
Yuito Suzuki har virkelig skruet op for tempoet i løbet af foråret, hvor den 22-årige japaner har gjort sig stærkt bemærket på Brøndby-holdet.
Med syv mål og fire assists i forårets ti kampe demonstrerer han tydeligt sin formidabel form, og han kunne meget vel blive for stor en profil til at blive i Superligaen.
Brøndby har ikke nogen planer om at sælge den talentfulde japaner, der kom til Vestegnen fra Shimizu S-Pulse for et år siden.
Dog kan Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, komme under pres.
Ifølge Bold er der voksende interesse fra tyske klubber som Stuttgart, Hoffenheim og Wolfsburg.
Ingen konkrete tilbud er endnu kommet fra Bundesliga-klubberne, men tingene kan hurtigt ændre sig i fodboldens overraskende verden.
Interesserede klubber må dog være klar til at åbne op for den store pengepung, da Brøndby, selvom de kun betalte 4,5 millioner kroner for Yuito Suzuki, nu vurderer hans værdi til at være langt højere.
Ifølge Bold er det planen, at Yuito Suzuki fortsat skal være hos Brøndby næste sæson, og i øjeblikket virker det usandsynligt, at man vil acceptere et tilbud under 100 millioner kroner.
Carsten V. Jensen har klart og tydeligt udtalt, at han forventer en høj pris for offensivspilleren.
"Prisen fastsættes af markedet. Vi har dog set, at priserne på Superliga-spillere, som eksempelvis dem fra FC Nordsjælland, har nået høje niveauer, og jeg ser ingen grund til, at det ikke skulle være tilfældet for ham", udtalte CV søndag til Discovery+.
FC Nordsjælland har i de seneste år solgt offensive stjerner for beløb i området mellem 75 og 175 millioner kroner, så en pris i det prisleje er ikke urealistisk.