Bertram Kvist blev turneringens spiller: Brøndby U19 endte på andenpladsen

Nyheder
søndag, 12 maj 2024 kl. 12:33
bertram kvist bif
Bertram Kvist gjorde flot væsen af sig under turneringen i Schweiz, hvor han endte med at blive kåret som turneringens spiller.
Brøndby IF's U19-hold har de seneste dage befundet sig i Schweiz. Her har de deltaget i en international turnering, hvor også andre danske hold har været med.
De fik en rigtig god start på turneringen, da de vandt alle tre af deres kampe i gruppen. Dermed gjorde de rent bord, og placerede sig i en god position til resten af turneringen.
Lørdag blev der både spillet semifinaler, finale og placeringskampe. I den første semifinale var de blå-gule i aktion mod brasilianske Botafogo. De fik en sløj start på kampen, hvorfor de kom bagud med to mål.
Ifølge 3point.dk formåede de blå-gule U19-spillere dog at holde hovedet koldt, hvilket betød, at de fik svaret igen. Da dommeren fløjtede for sidste gang, stod der 6-2 på måltavlen.
I finalen var det velkendte ansigter, der stod på den anden banehalvdel, da de her tørnede sammen med deres landsmænd fra OB. De fynske tropper var bedre på dagen og tog en 1-0-sejr, hvorfor Brøndby måtte nøjes med en 2.-plads.
Bertram Kvist, der generelt har haft et rigtig godt forår, fortsatte den gode stime i Schweiz.
Han gjorde et flot væsen af sig selv på grønsværen, hvilket der tydeligvis blev lagt mærke til, da han ifølge 3point.dk endte med at løbe med prisen som turneringens bedste spiller.
Da turneringen er slut, kan U19-holdet sætte kursen mod Danmark, hvor de skal forberede sig til næste uges opgør mod FC Midtjylland.
Her er der nemlig tale om en meget vigtig kamp, der kan være afgørende for, hvem der tager guldet i U19 Ligaen.