BIF-spillere får en ekstra fridag

Nyheder
torsdag, 09 maj 2024 kl. 11:29
jesper soerensen bif
Jesper Sørensen har besluttet at give truppen en ekstra fridag, da Brøndby IF skal i aktion både søndag og onsdag.
Brøndby IF er gået en smule i stå i kampen om mesterskabet. I de seneste fem kampe er det kun blevet til en enkelt sejr. Hvis de skal gøre sig forhåbninger om at løfte pokalen, skal de ændre på dette.
For at sikre, at spillerne er klar til søndagens opgør mod FC København på Brøndby Stadion, har cheftræner Jesper Sørensen besluttet at give truppen en ekstra fridag.
Spillerne har normalt altid fri om tirsdagen, men i denne uge får de også lov til at holde fri fredag. Det giver dem mulighed for at restituere og lede tankerne hen på noget andet, inden det bliver tid til søndagens topkamp.
Der er altid garanti for et højt spændingsniveau, når de to klubber tørner sammen - og det mærker spillerne naturligvis også til. Dette har også spillet ind i Sørensens beslutning om at tildele spillerne en ekstra fridag.
"Vi spiller både søndag og onsdag, så det handler om at være friske i benene og hovederne. Det er det vigtigste," siger Sørensen til Bold med henvisning til, at der onsdag venter en hjemmekamp mod FC Nordsjælland.
"Hvis vi ikke gav dem fri fredag, ville vi trække på dem i lang tid. Men jeg ved, at mange af spillerne kommer ind og laver selvtræning på fredag, selv om de har fri."
I næste uge er der planlagt træning både mandag og tirsdag. Det betyder, at den sædvanlige fridag enten bliver inddraget eller flyttet. Onsdag er det tid til kamp mod Nordsjælland, hvor det vil være afgørende for BIF at få tre point.
Først og fremmest gælder det dog kampen mod København, som mange fans ser frem til. Brøndby har for længst meldt ud, at der er helt udsolgt, hvorfor der vil være i omegnen af 25.000 tilskuere på stadion.