Bischoff forstår Jesper Sørensens kritik af Pentz

Nyheder
søndag, 05 maj 2024 kl. 9:55
patrick pentz leje bif
Mikkel Bischoff har fuld forståelse for, at Brøndby-træner Jesper Sørensen rettede kritik af Patrick Pentz efter sidste uges opgør i Farum.
Fodboldeksperten hos Discovery+, har fuld forståelse for Jesper Sørensens reaktion. Han er derfor helt på bølgelængde med, at han kom med kritik af Patrick Pentz efter søndagens kamp i Farum.
"Jeg så Patrick (Pentz, red.) lægge sig over bolden i det 54. minut efter et indlæg, hvilket jeg slet ikke forstår noget af, fordi det var slet ikke det, vi havde talt om, at vi gerne ville," udtalte Sørensen til Bold efter opgøret mod FC Nordsjælland.
Sørensen var ikke tilfreds med det faktum, at Pentz lagde sig over bolden for at få tiden til at gå. Det faktum, at han valgte at være åben omkring dette, har nu fået opbakning fra Bischoff.
Bischoff har selv en fortid i Brøndby, men er i dag tilknyttet som fodboldekspert. Han fortæller ifølge Broendbyforfan.dk, at han har fuld forståelse for Brøndby-cheftrænerens kritik.
"Jeg kan godt forstå, at han snakker om det. Det signal det sender, at han lægger sig ned med bolden er, at de skal forsvare noget hjem og have tiden til at gå," siger han.
Han fortæller også, at det er noget, som de andre spillere på holdet lægger mærke til. Derfor mener han, at det er det helt forkerte signal, som Pentz sender til resten af truppen.
"Signalværdien til sine medspillere er, at man skal beskytte noget i stedet for at gå efter mål nummer to. Det forplanter sig, og det skal de væk fra," siger han.
Til slut siger Bischoff, at det ikke er 'det rigtige' signal. Derfor mener han også, at der er behov for at få talt om det i truppen. Og det kan de naturligvis passende gøre forud for deres kamp mod FC Midtjylland søndag aften.