Bombe: FCK vil hente Patrick Pentz

Nyheder
onsdag, 15 maj 2024 kl. 13:34
patrick pentz bif
En transferbombe af de helt store i Superligaen kan være under opsejling.
Det mener B.T i hvert fald at vide, for ifølge mediet så skulle FC København være yderst interesserede i at hente Patrick Pentz til klubben fra den kommende sæson af for snuden af Brøndby.
Patrick Pentz har været et stor profil for de blå-gule denne sæson, efter han kom til på en lejeaftale sidste sommer fra Leverkusen.
Brøndby har næsten siden dag et gjort det klart, at de gerne vil tilknytte den dygtige østrigske målvogter på en permanent aftale.
Derfor vil det også være noget af en bet, skulle han ende med at skifte til rivalerne.
Hovedpersonen selv har hele tiden forholdt sig afventende, men han har ved flere lejligheder også rost Brøndbys utrolige fans.
Senest i weekenden forud for derbyet mod netop FC København, hvor han talte varme vendinger om støtten fra fansene.
Leverkusen vil have omtrent 20 millioner danske kroner for at slippe deres målmand, der altså ikke er udset nogen større rolle hos de tyske mestre og Europa League finalister.
De har en anden tidligere Brøndby-målmand, Lukas Hradecky, som det ubestridte førstevalg.
Det skulle være et beløb, som FC København altså er villige til at betale, for københavnerne skal som bekendt på målmandsjagt denne sommer, da Kamil Grabara skifter den anden vej.
Han forlader Superligaen til fordel for Bundesligaen og Wolfsburg og nu kan det så ende med, at FCK finder deres kommende førstevalg på Vestegnen.
Patrick Pentz har i dette forår også været sat i forbindelse med klubber som Celtic, Southampton og PSV, og nu ser det altså ud til, at Brøndby også får konkurrence fra rivalerne fra FCK i forhold til at sikre sig østrigerens underskrift.
B.T. har været i kontakt med FC Københavns sportschef, PC, men han har ikke det store at tilføje til den historie og konstaterer blot i en sms, at han intet overhovedet kender til dette rygte.