Brøndbys nye assistenttræner: Kan give os ny inspiration

Nyheder
mandag, 01 juli 2024 kl. 9:45
henrik hansen
Henrik Hansen, der er ny assistent på Vestegnen, er så småt ved at sætte sit præg på Brøndby, hvor han blandt andet får ansvaret for dødbolde.
Efter mange år med Martin Retov som en betroet højre hånd, takkede han denne sommer af i Brøndby for i stedet at forfølge cheftræner-drømmen hos AC Horsens.
Det betyder, at Jesper Sørensen op til denne sæson har fået en ny assistent, og her faldt valget på Henrik Hansen, der fik sin debut på trænerbænken i testkampen mod Vejle lørdag eftermiddag.
Og selvom samarbejdet fortsat er i sin spæde fase, så ser Jesper Sørensen frem til de ting, som han mener, at Henrik Hansen kan bidrage med til holdet.
- Han matcher vores tilgang til den måde, vi arbejder på. Han er analytisk god. Han er procesorienteret i forhold til, hvordan vi dygtiggør os ude på træningsbanen, og hvordan vi skal prøve at hele tiden udvikle os i spillet.
- Vi har haft en trænergruppe her, hvor, da jeg kom tilbage, var jeg jo ikke ny. Så det er egentlig første gang i lang tid, at der kommer en helt ny udefra, som også har mulighed for at give os noget inspiration og måske tænke tingene på en anden måde, forklarer Jesper Sørensen overfor 3point.
Noget af det, som Henrik Hansen skal byde ind med, er blandt andet at dygtiggøre Brøndby på dødbolde.
- Det er vigtigt, at det, Henrik kan bidrage med, skal han have lov til at bidrage med, og ikke holde tilbage på noget.
- Martin (Retov, red.) havde jo ansvar for dødbold også, og Henrik har også været vant til at arbejde med det, så det vil være en naturlig del, forklarer Jesper Sørensen.
Henrik Hansen har udover en lang spillerkarriere hos blandt andet OB, SønderjyskE og Horsens også være assistent hos OB og cheftræner hos SønderjyskE.